onsdag 4. februar 2015

Mest brukte navn i norge

For å få en best mulig opplevelse av å bruke våre nettsider, bør du bruke en nyere versjon av Internet Explorer eller alternative nettlesere. Hvis du bruker en jobb-PC, bør du kontakte IT-ansvarlig. Så hvilke navn er det egentlig flest som har i Norge ? De mest brukte for- og etternavn. I Sør-Korea (og i Nord-Korea) skrives normalt etternavnet først, etterfulgt av et tostavelses fornavn, der siste stavelse starter med liten bokstav.


Mest brukte navn i norge

Etternavn skrives først i Hangul med revidert romanisering, deretter andre mye brukte varianter av samme navn. De er langt fra de mest brukte navnene dersom man ser befolkningen under ett. La deg inspirere av topp 100-listene! Mange navn er kjente og kjære i bruk i Norge allerede, andre er mindre brukt. Anne er forholdsvis lite brukt for tida og synker.


Husker du da Emma tok Norge med storm, og nesten alle valgte det mest populære navnet ? Selv om Jacob er det mest brukte guttenavnet totalt i Norge , er det bare i fylkene Hordaland og Troms navnet troner øverst på lista, sier Ouren. Mohammed i ulike skrivemåter topper i Oslo. William, som har gått sterkt tilbake på landsbasis, er fortsatt topp i Akershus og Sogn og Fjordane. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis.


Mest brukte navn i norge

Ervaar het gemak van Wehkamp. Ontdek het bij Wehkamp! Metz uit ons aanbod! Koop nú Mest in onze Webshop of de Bouwmarkt! Of je nu dagelijks klust of één keer per jaar.


GAMMA is er voor iedere klusser! Andelen barn som får dobbeltnavn med bindestrek i Norge nå, er liten. Likevel kan oversikten over de mest brukte slike navnene være til nytte.


Mest brukte navn i norge

En del av dem er også gjerne eldre mennesker i befolkningen som har navn og navnekombinasjoner som holder på å bli populære igjen – med eller uten bindestrek. Tok over etter Skam- navnene. Navnetips for dem som ønsker mer sjeldne navn. Noen navn som er mye brukt i Tyskland har ennå ikke slått an i Norge. Alle navnene i listen har ikke nødvendigvis historisk brukt i Norge , da fornavn brukt av innvandrere også er med i liste.


Det finnes rundt 30. Har du vanskeligheter med å bestemme deg for hvilken navn du skal velge? Test å få frem et tilfeldig navn med vår navngenerator. De som leste om de mest populære guttenavnene leste også mer om populære navn i Norge.


Mest brukte navn i norge

Emma i fjor, som ligger tett etterfulgt av Nora på navnestatistikken. Jacob eller Jakob, med Lucas eller Lukas som nummer to på statistikken. I Norge er det utvilsomt mest vanlig å legge til et uvanlig navn som mellomnavn.


Sofie ligger som nummer tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg