fredag 20. februar 2015

Når ta graviditetstest

Når ta graviditetstest

Graviditetstest som er 9 sikker. Diskret levering innen 1-virkedager. Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg med rask og enkel frakt! Men dersom du tester tidlig, skal du være klar over at selv om resultatet ditt er ikke gravi så kan du være gravid.


Når ta graviditetstest

Mengden hCG skal doble seg cirka annenhver dag i begynnelsen av svangerskapet, som betyr at nivået endrer seg markant på bare noen dager. Dette innebærer at en graviditetstest kan være negativ den ene dagen, og klart positiv den neste. Når kan man ta graviditetstest ? Når bør man ta en graviditetstest ? Det er ikke uvanlig at man tester seg tidligere enn anbefalt, da man er ivrig etter å se et etterlengtet positivt resultat. Er du usikker på hvordan du bruker en graviditetstest ? Da er du ikke alene.


Vi får ofte spørsmål om når i syklusen en graviditetstest viser sikkert resultat, eller om det spiller noen rolle om testen tas på morgenen eller ikke. Her får du informasjonen du trenger. Men hvilke symptomer bør du se etter, når kan du forvente dem, og ikke minst – når kan man … Tidlige tegn på at du er gravi og når kan man ta graviditetstest ? Ulemper ved å ta en graviditetstest tidlig.


Når ta graviditetstest

Den største ulempen ved å ta en graviditetstest for tidlig er at det kan gjøre deg nedfor. Enten fordi du får et negativt svar, selv om du faktisk er tidlig gravid. Eller fordi du får et positivt svar, men likevel begynner å blø etter kort tid. Jeg fikk positiv graviditetstest , hva gjør jeg nå ? Er resultatet nøyaktig eller ikke? Det er helt normalt å føle seg overveldet når man tar en graviditetstest til hjemmebruk, særlig hvis resultatet viser seg å være positivt.


Derfor er det enkelte som tar eggløsningstester eller måler temp. Når man vet når EL er, kan man lettere vite når man kan teste for graviditet, nemlig etter ca dager. Det er to grunner til at man kan teste negativt og likevel være gravi etter hva jeg har fortsått (rett meg hvis jeg tar feil): 1) Hvis man tester for tidlig. På noen tester står det at man kan ta testen og få et resultat å stole på etter ca. Hvis du ikke har regelmessig mens, bør det nok i alle fall gå to uker før du tar en test.


Det tar minimum minutter å bekrefte et negativt resultat. Et ugyldig testresultat. Hvis du ikke kan se noen streker – hverken i kontroll- eller resultatvinduet – betyr det at graviditetstesten din graviditetstest ikke har fungert som den skal, og det er derfor nødvendig å ta en ny graviditetstest. Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Du må vente til det har gått uker etter det ubeskyttede samleiet før du tar graviditets test.


Det at du tok nødprevensjon. Hopp til hovedinnholdet. Når du regner hvor mange uker det er siden første dag i din siste menstruasjon, har du svaret på hvor mange uker det er siden du ble gravi ifølge Sex og Samfunn.


Har du spørsmål om svangerskap, fødsel eller barseltid? Ta kontakt med vår jordmor Marit Karlstrøm. Spør jordmor om fruktbarhet, graviditet, svangerskapsoppfølging, fødsel, barsel og amming. Hvor lenge må man vente før man tar en test?


Det er bare dager siden jeg kunne ha blitt gravid. Men etter det har jeg glemt to p-piller uten å ha fått noe mellomblødning. Noe jeg ALLTID får, om jeg ikke tar dem til fast ti det kan være snakk om fem-seks timer. Men kan du stole på resultatet? Det er viktig å kjenne til når og hvordan du tar en hjemmetest på graviditet, og eventuelt hvilke feilkilder som forekommer.


Når ta graviditetstest

En enkel test som du kan ta når som helst på døgnet. Den er veldig hygienisk og enkel å gjennomføre, ettersom du kan tisse direkte på staven. Resultatet kan enkelt avleses – ofte etter bare sek.


Spar penger ved å kjøpe flere tester av gangen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg