fredag 27. februar 2015

Piercing i overleppa

Finn produkter i toppkvalitet til lave priser og fraktpriser på nett! Meer dan 1winkels in Nederland. Altijd een Lucardi Juwelier bij jou in de buurt. Ontdek nu het uitgebreide aanbod piercings online of in een van onze Lucardi winkels. Bezorgkosten va €39.


PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Third-Eye er piercing like over nesebroen, sentralt i ansiktet. Piercing i brystvorten - Velvære, hudpleie og. Her kan man bruke et dermalt anker om du har kun ett hull eller en BCR om det er tatt hull for det.


Grotid: Inntil uker. Faktisk har denne formen for kroppsutsmykning vært vanlig siden oldtiden. I dag finnes fremdeles de som piercer seg for religiøse eller kulturelle grunner, men for ungdom i vesten er piercing først og fremst brukt som pynt.


Ikke for å snakke om piercingen min i overleppa , HVORFOR? Dere kan tro mamma ble glad når jeg kom hjem og hadde tatt piercing bak ryggen hennes. Er det noe man kan gjre for f det til gro.


Den har et lite hovent hvitt område akkurat rundt piercingstangen. Noen som vet om man kan g. Oppflising av tenner og skader mot tannkjøttet kan oppstå hos personer med tunge- eller leppep. AnonymBruker skrev: Forelsk deg inn et tre.


Denne piercingen har mange navn i forskjellige miljøer, blant annet Philtrum- piercing , Cleft- piercing og Upbret- piercing (motsatte av labrett). Har veldig lyst på piercing i leppa! Jeg får ikke lov til å. Jente på her som gjerne vil høre ulemper og fordeler og erfaringer fra andre før jeg bestemmer meg.


Har hatt piercing i overleppa , tok den ut for rundt ett år siden og det der ut til at gropa forblir. De sa ikke noe om det på studioet hvertfal. Det er vell helt ok? Hvor disse fordommene kommer fra er jeg sannelig ikke helt sikker på, men de har nok litt rot i virkeligheten, hæhæh) Menn med trynet fullt av piercing scorer hvertfall ingenting hos meg, usj. Men siden jeg har tannregulering på tennene både oppe og nede er jeg redd for at piercingstudioet ikke kan ta piercing på meg.


Er ei jente på år som har skikkelig lyst på piercing på venstre side i overleppa. Så spørsmålet mitt er: Kan jeg ikke ta piercing i overleppa , fordi jeg har tannregulering. Kan det føre til problemer? Tok piercing i overleppa , ALTSÅ SOFIE? Trodde jeg skulle bli kjempeslank av å bruke slanketabeletter.


Trist at jeg engang følte for å bruke slike tabletter, heldigvis innså jeg til slutt at det bare er tull og lureri. Var i langvarig forhold. Bare ett lite tips! Har dere forresten lagt merke til arret jeg har over leppa ? Leker med tanken på å ta en piercing ovenfor munnen på den ene siden eller under underleppa.


Vil det bli hull eller stygge arr? Man blir jo sikkert lei piercingen etter en stun så det er jo greit å vite hva man risikerer, før man s. Tro det eller ei, jeg savner av og til å være den jenta dere ser på bildene over her. Hun som tok piercing i overleppa i en alder av år for å være en coolki hun som tuperte håret sitt likt som Eli Hagen og trodde at hun skulle gifte seg med sin daværende kjæreste, HAHAHAH. Booket time for en stund siden til ny piercing , dette skal altså skje i neste uke.


Men hvilken piercing tror dere det blir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg