torsdag 19. februar 2015

Brennkopper baby

Brennkopper baby

Check out For The Baby. Smittefare ved brennkopper. Brennkopper er en utbredt tilstand. Behandlingen virker vanligvis etter noen få dager.


Dersom dette gjentar seg flere ganger, kan det være at man har gule stafylokokker i nesen. Dette bør behandles med bakteriedrepende krem. En spesiell form for brennkopper som kalles bulløs impetigo kan gi områder med større væskefylte blemmer. Om noen i din omgangskrets har fått brennkoppper er det viktig å være nøye med håndhygienen.


Sykdommen gir sår med gulaktig skorpe som det kan renne væske fra. Vanlig brennkopper begynner med vesikler, fra noen få millimeter til et par centimeter, med blakket innhold om de ikke sprekker tidlig. Deretter danner det seg typiske tykke honninggule kruster, ofte med erytematøs kant.


Om man pirker vekk krusten, siver ravgul væske gjerne fram. Barn under år er spesielt utsatt for å få få brennkopper , da de har mye nærkontakt med andre barn. August og september er høysesong for brennkopper. Varianten som gir blemmer sees hyppigst hos en baby rett etter fødsel. Allmenntilstanden er som regel ikke påvirket.


Barn kan gå i barnehage eller på skolen når utslettet er under kontroll. Gratis frakt fra 6kr. Search For The Baby. Sårene kan sitte overalt på kroppen, men de sitter vanligvis rundt munnen eller ved nesen.


Når barnet har brennkopper , kan det lett komme til å smitte seg selv og andre ved å pille i såret. Datteren min har fått noe kviselignende utslett rundt munnen og nesen. Hun sier at det klør litt.


Kan dette være brennkopper ? Bør jeg 4ringe legen? Kan hun gå på skolen før jeg har ringt legen og spurt? Hjelp tror sønnen min har fått brennkopper ! Det kommer ikke puss ut.


Han har hatt alle barnesykdommene, så det er ikke vannkopper. Noen som har erfaring med det? Utbredt bruk av fusidin kan legge til rette for ytterligere spredning av slike bakterier. Nei det er ikke farlig for gravid. Har det heller ikke noe å si om barnet fikk vannkopper som baby eller før fylte to år?


Har du hatt det, så blir du immun. Hvor viktig er det å vite at en har hatt vannkopper?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg