torsdag 12. februar 2015

Bryllup på budsjett

Alltid tilgjengelig. Skreddersydd deg som vil føre selv. Budsjettet er nemlig en god liste over det som skal gjøres, og noe kan du kanskje gjøre selv, få hjelp til, kjøpe på salg, kjøpe brukt osv.


For å få inspirasjon på ting du kan gjøre selv er DIY WEDDING et godt søkeord å bruke på nett. DIY – står for do it yourself.

På ligger det også en drøss med videoer om hvordan du gjør det steg for steg. Foto: Festkompaniet - Alt du trenger til festen Pynten er prikken over i-en i bryllupet , og hvis man ikke passer seg kan man fort ryke på noen budsjettfeller her. Uansett hvor mye dere har tenkt å bruke på bryllupet lønner det seg å sette opp et budsjett - og holde seg til det så langt som mulig.


Sørg for å ha en buffer, men prøv å la være å bruke den. Bruker dere mer enn planlagt på en budsjettpost, kan dere kanskje kutte på noe annet? For 50- kr kuverten kan du få veldig bra catering.


Sett opp et budsjett der maten er den største posten. Vi har tidligere snakket om å sette opp et budsjett for et bryllup , men hva om dette budsjettet er virkelig lavt?

Jeg sa at hvis vi får dette til, bør det bli skrevet om, sier Linn lattermildt. Paret fra Elverum ønsket ikke å bruke flere hundre tusen kroner på et bryllup. Uansett hva slags budsjett dere har, stort eller lite, kan dere få deres drømmedag. Vi gir deg våre tips til et bryllup på budsjett.


En bryllupsplanlegger trenger ikke å koste mye, og kan i mange sammenheng faktisk være med på å redde budsjettet. Redaktør i magasinet Ditt Bryllup , Mona Grudt, tror også det er fullt mulig å få til et flott bryllup uten å verken knuse budsjettet eller sette seg i gjeld. Me prøver også på lavbudsjett, men havner nok på rundt ein tusen #128559; Tips eg har er å få venner, og familie til å bake kakene. Eg vurderar å gjere som eit bryllup eg var i på Island. Der alle bakte samme kake, og tilsammen ble det bryllupskaka.


Brudeparet, brukte tid på å lage, etasjer sjølv. Og det vart heilt nydelig. Du som ønsker kontroll med utgiftene til bryllupet bør ifølge forbrukerøkonom Christine Warloe i Nordea glemme ting som å leie inn en bryllupsplanlegger, fri bar, eget design, logo på invitasjoner, og skreddersydd bryllupkjole.


Dette er elementer som gjør at prislappen på bryllupet fort kommer opp i en brukbar årslønn. Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Det er mulig å spare penger når det kommer til bryllupet deres og ha den beste festen i livet ved å bruke litt ekstra tid og kreativitet. Dere kan til og med ha det morsomt ved å planlegge et bryllup på budsjett som et par og med noen familiemedlemmer.

Jeg vet at det er lignende tråder her, men tror du jeg fant de da? Så da tar jeg saken i egne hender og lager en ny hihi Hvor mye er deres bryllups budsjett på ? Hva endte budsjettet opp på ? Hvordan fordelte dere pengene? Vil gjerne dele litt erfaringer så jeg ser hvor mye fol. Det er slik at man kan kutte ned på kostnaden på alle postene i budsjettet.


Planlegge bryllup med et mindre budsjett. Det var dagen du aldri kommer til å glemme. Han satte seg ned på et kne, presenterte deg for en overveldende forlovelsesring, og du takket gledelig med et høyt og tydelig Ja! Gjør-det-selv bryllup på budsjett – hjemme Da Amy og Luke skulle gifte seg, bestemte de seg for at både vielse og fest skulle foregå i Lukes barndomshjem. I tillegg var nesten alt i bryllupet hjemmelaget, noe som gjorde det mulig å komme i mål med et begrenset budsjett.


Når dere lager dere ett budsjett så begynn med den summen dere synes dere har råd til å bruke på hele bryllupet - inkluder alt. Dette er ikke et akkurat-tall, men det gir en liten pekepinn på hva man skal begynne med hvis man vil ha et 'normalt' bryllup idag. Et bryllup i Norge idag koster i gjennomsnitt rundt 80.


Det kan være lurt å ha en egen bankkonto for bryllupet. Sett alle penger dere skal bruke på bryllupet inn på denne kontoen, da er det enklere å se hva en kan bruke på bryllupet og holde kontroll med kostnadene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg