tirsdag 10. februar 2015

Kattenavn gutt

Katt er Norges mest populære kjæledyr, og i dag finnes det rundt 700. Alle katter fortjener å ha et navn. Vet du om noen katte navn som burde vært med i oversikten, hadde vi vært takknemlig om du hadde sendt oss en mail med ditt navneforslag til katt. Er du på utkikk etter et fint kattenavn til hannkatten?


Da har du kommet til riktig sted! Se også: Gavetips som passer til både katt og eier. Her finner du en alfabetisk liste med forslag til både søte og kule kattenavn til hannkatten. Finn det perfekte navnet til din katt. Ei lita, sær frøken, Villma.


Hun står til navnet sitt. Og to små kritthvite isbjørner, tvilling- gutter , Rasmus og Sebastian. Da ble han omdøpt til Tarzan, og det passet faktisk mye bedre. Hva med Reidar, Otto, Harry, Olga.


Petrine, Jack, Hilma osv. Kattenavn etter personlighet I likhet med mennesker, har alle katter sin egen personlighet. Derfor kan man gi katten et kattenavn etter personlighet mens den er kattunge, som vil passe for resten av livet. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Starter med artikler om dyr som har dødd.


Dette har pågått i mange mange år. Selv har jeg ikke dyr, så jeg har ikke dette problemet. Jeg skyter heller ikke opp raketter, men venner og bekjente gjør det. Jeg tør aldri gå i nærheten av det der. Du vil helt sikkert finne et navn som passer din fremtidige babygutt.


Sandviks utfordrer det kjente og skaper det nye. Leter du etter et norrønt navn til en gutt ? På denne siden har vi listet opp en rekke norrøne mannsnavn. Norrøne kvinnenavn finner du på denne siden. Jeg får en guttepus nå om en uke og trenger litt inspirasjon til navn. Noen som har noen fine navn å komme med?


Trenger noen tips til kule kattenavn. Synes Aksel er veldig fint, det var på lista vår også. Synes også at Felix er et stilig navn, hadde nok ikke brydd meg om noen mener at det er et kattenavn. Gutten vår skal hete Balder, og det er visstnok ganske høyt oppe på lista over populære hundenavn, men jeg tenker at når folk blir vant til det, endrer assosiasjonene seg. Gode ideer når katten skal have navn.


Alle heste navnene er det dere spillere som har kommet med. Det kommer flere, men det tar ganske lang tid å lage listen så det kommer til å komme litt etter litt. På grunn av mange bidrag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg