onsdag 25. februar 2015

Grønn te gravid

Fersk grønn te i løsvekt fra Japan og Kina. Den nye trenddrikken! Rask og trygg leveranse. Vi søker i alle verdens hjørner for å finne frem til de deiligste råvarer.


Grønn te gravid

Tidligere studier har vist at folk som drikker grønn te har mindre risiko for enkelte kreftformer. Denne studien viser en forklaring for drikkens antikrefteffekt. Effekten ble sett selv ved lav konsentrasjon tilsvarende to eller tre kopper med grønn te hver dag.


Sunne tenner er en annen fordel med grønn te forbruket. Inntaket av kaffe, sort te , cola og andre koffeinholdige drikker bør begrenses til 1-kopper per dag. Det tilsvarer maksimum 2mg koffein per dag.


Til tross for at grønn te har uendelig med gode egenskaper for helsen din, er det dessverre slik at drikken også har noen ulemper. Forskere har funnet ut at grønn te kan forstyrre absorbasjonen av jern. Det er derfor anbefalt at du ikke drikker grønn te ved siden av mat, men heller begrenser inntaket til mellom måltider.


Hvor mye koffein er i grønn te ? En 8-ounces kopp grønn te inneholder omtrent til milligram (mg) koffein, avhengig av hvor sterk den brygges. På den annen side kan gram kaffe inneholde alt mellom og 2mg koffein. Om du holder deg til mest mulig rene teer er det bare sunt og godt for både deg, fosteret og svangerskapet generelt. Grønn te bør man ikke drikke før en graviditet, og i 1. Er sikkert noe i svart te som ikke er bra også, det er det jo i alt. Men tre-fire kopper te pr.


Jeg drakk også masse grønn te før jeg ble gravid , og syntes det hørtes veldig rart ut at man ikke kunne drikke det i svangerskapet. Har bare drukket det et par ganger, og da etter de første tre månedene. Undersøkelser viser at grønn te forbedrer kondisjonen.


En undersøkelse gjort på mus (ref: 3) viste til en lenger utholdenhet i løpetester på mus som ble gitt grønn te ekstrakt, og undersøkelslen konkluderer med at dette skyldes økt metabolsk kapasitet og økt bruk av fett som energikilde i skjelettmuskulaturen under trening. Helsekort for gravide er et journaldokument for å sikre forsvarlig behandling, og understøttes av Nasjonal faglig retningslinje for svangerskapsomsorgen. Stort utvalg av te hos Kontorkatten.


Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kjøkken, kontor, rengjøring, skole, hobby. Faktura dager uten ekstra kostnad! Billig, sikker og rask graviditetstest.


Kjøp nå, test deg hjemme. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Pasienter med høyt blodtrykk, anemi og fordøyelsesproblemer bør også unngå å drikke grønn te eller drikke små mengder under medisinsk tilsyn. Trimester, for det Inneholder et stoff som kan hemme opptak av folat. Du bør drikke rooibos te ! Og bare bra for gravide (ikke skummel som grønn te ). Kommer i mange ulike smaker også - bare å spørre på spesial- te butikk.


Min absolutt favoritt er rooibos Des Lords fra les palais Des thes (eller hva nå enn butikken heter), men butikken finnes bare noen få steder i landet. Teen smaker earl grey. Jeg er veldig glad i en grønn - te som heter Qing-xiu tea.


Har ikke sluttet å drikke te av forskjellige sorter bare fordi jeg ble gravid , men ble så usikker på denne teen siden det står det der bakpå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg