tirsdag 17. september 2019

Ultralyd i oslo

Ved Oslo City Legesenter tilbys gravide avansert ultralyddiagnostikk. Expert ved 3D-undersøkelser. Diagnostisk ultralyd på våre klinikker i Oslo utføres av erfaren røntgenlege med spesiell kompetanse innen ultralyd. Vi kan tidlig i svangerskapet benytte ultralyd for å bekrefte graviditet. Du får både bilder og filmsnutt av ultralyd -undersøkelsen sendt til din mobiltelefon.


3D og 4D ultralyd.

Du kan lese mer om vårt tilbud om ultralyd her. Kurs ved Ullevål pasienthotell. Mange spørsmål melder seg når et barn skal komme til verden.


Under kan du lese om de ulike ultralydtilbudene våre, tidlig ultralyd og 3D- ultralyd. Undersøkelsen utføres av legespesialist (gynekolog) for en optimal og sikker opplevelse. Ultralyd av gravide i tidlig svangerskap.


Merk at andre medisinsk begrunnede undersøkelser gjøres i separat konsultasjon. Vi har sentral beliggenhet midt i Oslo sentrum og holder åpent alle hverdager fra 8-21. Vi tilbyr det aller nyeste innen teknologi og 3D ultralyd sammen med varme og omtanke.

Størst på ultralyd i Norge. Majorstuaklinikken har gynekolog og ultralyd spesialister sentralt i Oslo. Vi utfører vanlige rutineundersøkelser og ultralyd svangerskap, men foretar også utredning og behandling av mer omfattende problemstillinger. Enimed er importør av Alpinion ultralyd systemer. Bildekvaliteten på MSK probene har gjort de håndholdte, portable og stasjonære E-Cube skannerene til foretrukne MSK maskiner, men er og svært populære blandt allmenn praktikere til takstgivende undersøkelser.


Tidlig ultralyd er et tilbud til gravide som ønsker å få tatt en ultralydundersøkelse før rutineundersøkelsen i uke (ordinær ultralyd eller 18-ukerskontrollen). En tidlig ultralydundersøkelse kan gjøres fra uke og helt frem til det ordinære offentlige tilbudet som tilbys gratis ved sykehuset man er tilknyttet rundt uke 18. Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo.


Enkel online bestilling. Reserver ditt Hotell i Oslo online. Super pris, det finnes ikke bedre! Finn den perfekte bilferie i Oslo med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Når lyden passerer forskjellige vev i kroppen, blir litt av lyden reflektert tilbake som ekko. Denne lyden blir fanget opp av et lydhode og lydbølgene blir omdannet til bilder i ultralydmaskinen. Men man bør forsikre seg om at den som utfører ultralyd har kompetanse i bruk av ultralyd med tanke på ALARA begrepet (As Low As Resonably Achieveable). Vi var også på Oslo City Legesenter, og det var helt forferdelig.


De har en mannlig og kvinnelig gynekolog, og den mannlige har jeg god erfaring me men da fra ikke-graviditetsting.

Den kvinnelige gynekologen var vi hos pga. Vi har kort venteti og er lett tilgjengelige. Klikk deg inn for å se våre priser og behandlinger. Sjekk ut våre åpningstider her. For mange er ultralyd noe man først og fremst forbinder med graviditet, men man kan også bruke ultralyd til å undersøke andre forhold i kvinnens underliv.


Våre gynekologer gjennomfører en innvendig ultralyd rutinemessig ved alle gynekologiske undersøkelser. Dette er inkludert i prisen. Teknologien har ingen verdi i seg selv.


Få raskt time uten henvisning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg