torsdag 5. september 2019

Kolakaker oppskrift

Kolakaker oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. La våre oppskrifter inspirere deg! Si JA til stort utvalg.


Kolakaker oppskrift

Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til.


Dette er sprø og smakfulle kaker som er veldig enkle å lage! På norsk blir det disse småkakene ofte kalt brune pinner. Kola betyr karamell på svensk, og det er akkurat det disse tradisjonelle svenske julekakene smaker som. Kilde: Ellen-Christine Lendengen. Med andre ord: Let the baking begin!


Kolakaker oppskrift

Sett ovnen på 1grader. Bruker du varmluft kan du justere ned steketiden noe. Kjør sammen smør, sukker, krydder, natron og. Sirup og kanel i deigen er med på å sette den gode smaken.


Dette kalles ofte snipper i Norge, og er også veldigt likt brune pinner men brune pinner har kanel i seg- bruk da samme oppskriften men tilsett 1-2ts kanel. En porsjon av denne oppskriften , gir ca. Det er mye lys sirup og vaniljesukker som gir den deilige karamellsmaken! Av småkaker er kanskje Karamellkaker de jeg har fått mest skryt av. Oppskriften gir stk.


Det var først i godt voksen alder at jeg fant ut at kola betyr karamell på svensk, og det navnet stammer derifra. I denne oppskriften har vi byttet ut hvitt sukker med annen smartere søtning, og smør med Smøremyk Rapskokos for en oppskrift helt uten melk. Hvitt sukker påvirker kroppens immunforsvar og blodceller negativt, men gjennom enkle grep som å erstatte raffinert sukker med rårørsukker, lønnesirup og honning i mange av julens tradisjonelle småkakeoppskrifter, oppnår man en langsommere.


Hva vil du lage idag? Det norske navnet er da altså egentlig karamellkaker. I tillegg til å være utrolig gode, er kolakaker nemlig verdens enkleste kake å bake. Hemmelig ingrediens i kolakaker. Kolakakaene inneholder ikke cola.


Kola betyr karamell på svensk og småkakene har en deilig smak av. Vi bare erstattet hvetemelet med. Sprø og smakfulle kolakaker. Rør smør og sukker hvitt, bland så resten av ingrediensene. Den står i oppskriften og skal selvfølgelig være med – noen ganger går det litt raskt.


Denne deigen gir kaker. God og velutprøvd oppskrift. Deretter tilsettes sirup og det tørre. Mine beste kolakaker , som vi har bakt i generasjoner.


Kolakaker oppskrift

Kjeksene har en smak av karamell, noe som gjør den veldig gode. Ingredienser: 2g sukker 2g smør ss lys sirup ts vaniljesukker 3g hvetemel 1. Hvis du ønsker, bytter du ut mandler med for eksempel hasselnøtter. Brune pinner er manges favoritt-julekake til jul.


Kola skal visst stå for karamell, noe som har en viss logikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg