torsdag 12. september 2019

Sunn banankake

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Sjekk ut Småkaker Uten Sukker. Ovn temp 180° Mos bananer godt med gaffel. Ha bananene i en bakebolle og bland med melk, egg, rapsolje,honning, vaniljeekstrakt og salt. Er kaker utelukkende usunne og syndige?


Og hva med bananen – er den så sunn da? Kaker er som regel fulle av både sukker og fett. Uten å påstå hardnakket at banankake er sunn , vil jeg påstå at denne oppskriften (se under) er sunnere enn mange andre kaker. For å være sikker på at kaken har stått lenge nok, kan du stikke en kakepinne, trepinne eller liknende forsiktig inn i kaken.


Veldig bra oppskrift! Jeg dobla oppskriften denne gangen. Tok oppi proteinpulver med vanilijesmak som valgfritt mel, raspet to grønne epler istedenfor melk og tok bare gram med sukrin gold oppi ettersom proteinpulveret gir sødme.


Sunn og saftig banankake. Hva med en skive banankake til frokost? Takk til Kristi for oppskriftsinspirasjon! Denne banankaka er bare såååå god!


Jeg modifiserte den litt så den også kan serveres til Mr. F ved å gjøre den sukker- og melkefri. Grunnen til at jeg har valgt å kalle det både kake og brød er fordi den er saftig og søt og kan nytes som den er, eller den kan nytes som et fullverdig måltid med diverse pålegg ettersom den både er sukkerfri, fiberrik og proppfull av næringsstoffer fra bananene.


Sett stekeovnen på 1C. Smelt smøret i en kjele. Riv skallet av sitronen. Bland alt det tørre og rør inn egg, honning, sitronskall og til slutt.


Den inneholder null hvitt mel, en av de store skurkene for midjen. Skal ha med kaka på 10. Morsomt å prøve noe nytt, og det ser meget lovende ut så langt.


Sunn banankake

Har ikke gul konditorfarge, men kokesjokolade og melis har jeg. Så det blir nok bra, det og. I would like to show my love for your generosity for visitors who really want guidance on this important concept.


Your personal dedication to getting the message all around had become surprisingly invaluable and has really permitted guys and women much like me to reach their ambitions. Vi spiser oss gjennom litt leftovers og i dag forbarmet jeg meg over tre brune bananer. Resultatet ble en saftig og god kake til søndagskaffen. Her er en liten godsak, som smaker passe søtt uten at det er tilsatt noe raffinert sukker.


Sunn banankake

Søtningen kommer av modne bananer, litt eplejuice og litt honning. Liten, deilig banankake til helgen! Hjemme hos meg blir bananene alltid overmodne før jeg rekker å spise dem på vanlig måte.


Banankake i brødform. Så her kommer mitt aller beste tips til hva du kan gjøre med overmodne bananer. Nemlig en supersaftig banankake med masse mørk sjokolade.


Du trenger en brødform på omtrent liter. Redda veeeldig svarte bananer fra den uungåelige siste reis til søpla og prøvde ut denne banankaka idag (uten egg!!). Utsøkt banankake som ikke ble så kompakt.


Enkel banankake Kaken bakes med godt modne bananer, resultatet er deilig saftig. Trykk på stjernene for å gi din vurdering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg