mandag 23. september 2019

Gave til mannen som har alt

Vi hjelper dem som trenger det mest - uansett hvem, uansett hvor, uansett hvorfor. Et godt og livreddende alternativ til tradisjonelle gaver. Gaven som redder liv. Støtt oss ved å gi din gave her.


Gi ham en opplevelse i gave.

Se utvalget av opplevelser til menn. Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut. Leter du etter en morsom gave til mannen? Rask og nem bestilling. Da finner du noe hos oss.


Prøv vår gavegenerator! Er du på jakt etter unike gavetips til han som har alt ? Da vil du nok sette stor pris på denne listen.

Her får du nemlig særdeles smarte gavetips til han som har alt , altså til både gutter og menn. Trenger du gavetips til mannen som har alt ? Nederst i saken finner du listen over julegavene mannen selv sier at han ønsker seg i år. Mens kvinnen gjerne har flere ting på ønskelisten sin, er det flere menn som ikke vet hva de ønsker seg til jul, viser undersøkelse gjennomført av Respons Analyse for DNB. I kategorien gave til han finner du gaver til menn i alle aldre.


Det kan være vanskelig å kjøpe gave til han som har alt. Hva er det han ønsker seg? Her deler vi våre favorittgavetips til han. Et gavekort på en opplevelse er en flott gave til han som enten kan nytes alene eller i ditt selskap. Det er noen som det virker som har absolutt alt , og det å finne gaver til dem er svært vanskelig.


Her er guiden til julegavene til de som har alt , eller som i hvert fall virker som om de har alt. Det er ikke alle menn som har en skikkelig after shave, men tro oss, han kommer til å elske å få dette i gave. Under har vi listet opp forslag til gavetips til menn som har alt.


De er både kule, smarte og morsomme gaver til menn ! Er det vanskelig å kjøpe julegave til han som har alt ? Vi har samlet inn julegavetips til far, bror, gutter og menn i alle aldre.

Så nå er det enkelt å finne julegave til han. Her hos Prisguiden finner du de beste julegavetipsene, så trenger han kanskje ikke å få flere sokker? Har du fremdeles problemer med å finne riktig gave , har vi. Hvis det finnes noe mer krevende enn å gi presang til en mann , må det være å gi en presang til mannen som har alt. Og menn har gjerne den egenskapen at de, når spurt, later som de allerede har alt.


Og dét selv om halvparten av sokkeskuffens innhold har hull, og drillen kun går på halv fart. Vi har saumfart norske nettbutikker for å finne gave til han. Både til han som har alt og han som ønsker seg alt. Uansett om han er 2 3 eller 90. Tro oss: Det er dette menn ønsker seg til bursdag, jul, konfirmasjon, valentinsdagen eller kanskje bare som en hverdagsgave til seg selv.


Dropp slipset og gi bort noe morsomt og annerledes til mannen som har alt. Wishbox er kanskje noe av det morsomste man kan få til jul. Dette er mer enn en gave , det er en opplevelse! Wishbox lar den som får gaven velge mellom flere opplevelser til den prisen som man har kjøpt gaven for. Eventuelt kan du også kjøpe noe spesifikt, for mannen - som - har - alt hadde nok ikke sagt nei til pistolskyting eller en.


Kjøp et opplevelsesgavekort her. Han på 2 3 eller 90. Her finner du garantert en julegave til han! Slips Oppgrader det gamle slipset hans!


Treningsklær Treningsklær er en motiverende og nyttig gave. Gir du noen et bladabonnement i gave , har de glede av det lenge etter at julen er over. Gruble litt på hva som er interessen til den du skal gi gave til.


Det finnes et blad for de fleste. Den som er opptatt av helse kan få et årsabonnement på Puls til 4kroner. Han er også veldig økonomisk av seg og ser ikke noe poeng i gaver som ikke er håndfast om dere skjønner:) Han er også gjerrig, men har alt av ting han ønsker seg og trenger. Har fiskeutstyr til tusen, turutstyr, klær, bilutstyr, båtutstyr, dykkeutstyr, datautstyr, teknologi han vil ha osv. Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave ? Opplevelsesgave – gave til åring.


Hjemmet – Familien – Norsk Ukeblad – Vi over – Aktiv Trening – Alt om Fiske – Historie – Illustrert Vitenskap – Jakt – National Geographic – Villmarksliv – Vi Menn. Hvilke interesser har den som skal få gaven ? Når du skal kjøpe gave , så er det ofte en fordel å vite litt om interessene til den som skal få gaven. Når man har nok av materielle goder, setter man ofte stadig mer pris på opplevelser.


En opplevelse er noe man kan se tilbake på med glede i mange år fremover, og blir ikke stående i hyllene og samle støv. På mange måter er dette den perfekte gave til en pappa som har alt. Da tenker jeg noe symbolsk , en eller annen form for lykke ønske, gammel norsk skikk , et eller annet som ikke tar plass, men har en betydning for ekteskapet. De er flinke til å reise, spise ute, teater osv og mangler ikke penger for å si det sånn. Rådene fungerer godt til bursdag, farsdag og jul for eksempel.


Et av mine foretrukne tips er Ølsmaking-jeg har vært på mange slike (jeg er en ølhund som man kaller det) og dette er rett og slett veldig gøy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg