onsdag 11. september 2019

Sjeldne jentenavn i norge

Det finnes rett og slett drøssevis med sjeldne navn i deres register. Også andre godt kjente muslimske navn har gått tilbake i antall for fødte, eller de har holdt samme nivå de siste årene, samtidig med innvandring. Noen som har noen forslag? Sjeldne eller uvanlige jentenavn som ikke alle har! Fine, sjeldne jentenavn ? Det sier Jørgen Ouren, navneeksperten i Statistisk sentralbyrå.


Det var lettere sagt enn gjort. Da har du kommet til riktig sted! Vi snakker tusenvis! På denne siden har vi listet opp en rekke uvanlige og sjeldne jentenavn. De fleste av dem forekommer under ganger i tellingen, men det er også tatt med noen mer vanlige navn.


Oddvar mest populært. Utgangspunktet for de nye navnene er to ledd fra allerede eksisterende navn. Leter du etter spesielle jenteenavn?


Sjeldne jentenavn i norge

Grunnen til at man gjør dette kan være mange og forskjellige, men kanskje er det fordi at man har et spesielt forhold til England eller rett og slett fordi man har en parner som kommer fra landet. Tips til fine, litt spesielle jentenavn ! Kanskje kan disse også være aktuelle å velge? Nedgangen kunne nok ha vært enda større dersom han hadde hatt et mer uvanlig navn, sier han. Trenger hjelp til å finne et lite brukt navn til mageboeren.


Vet ikke om det er gutt eller jente ennå. Har en datter fra før, og det er bare stk. Trenger ikke nødvendigvis å være så få, men under 30 ca? Er ikke så fan av norrøne navn, og så har storesøster navn på tre stavelser.


Det betyr den som holder i hælen, vernet av Gud. Her er ti på topp-listen: Ti på topp jentenavn. SJELDNE JENTENAVN I NORGE : Diis.


I Liste over kvinnenavn med norsk opprinnelse er kun kvinnenavn med norsk opprinnelse inkludert, det vil si navn som er dannet etter norrøn tid. Se også: Liste over kvinnenavn med norrøn opprinnelse. Ti eksempler på jentenavn som ikke er i bruk ennå: Herhil Herunn,. Søker du på det sjeldne navnet Vilrun,. Norge som har samme navn.


Sjeldne jentenavn i norge

Velger du derimot å gå mot strømmen og være mer unik, da finnes det mange muligheter. Bankremisse i bank mot kontant betaling eller ved belastning av kundens konto. Jeg skal på ultralyd på tirsdagen og er så spent at jeg holder på å tisse i buksa! JEg har bestemt meg for guttenavn, det blir Bastian, men jentenavnet sliter jeg veldig med. Jeg kommer bare på de vanlige navnene som Lotte, Josefine osv osv.


En side med sjeldne navn - En side med sjeldne navn. Emine Dette navnet er latinsk, og betyr trygg, trofast. Felicia Dette navnet har også latinsk opprinnelse, og betyr lykkelig. Etternavn: Mest brukte navn i Europa. Her er et morsomt kart som viser de mest brukte etternavn i hele Europa.


Sjeldne jentenavn i norge

Eksperten forteller at hun har hentet ut statistikker fra forskjellige land og at det er helt utrolig at ett navn dominerer så mange forskjellige steder. Dobbeltkjønnede navn - norskenavn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg