torsdag 12. september 2019

Hvor langt på vei

Bruk vår gratis karttjeneste for veibeskrivelse, kjørerute, flyfoto, skråfoto m. Direktoratet for byggkvalitet (DBIK) har laget en veileder som kan være nyttig hvis du har planer om å bygge på en bebygd eiendom som ligger langs vei. Trenger du å snakke med noen i Statens vegvesen om dette, kan du ta kontakt med Statens vegvesen Transport og samfunn. Har leitet en del men finner ingenting om akkurat dette.


Det jeg lurer på at hvor langt fra naboen sin tomt kan jeg plassere en vei som jeg planlegger å bygge.

Veien kommer til å gå gjennom min tomt og ned til den nedre delen av tomten min som jeg planlegger å skille ut. Veien vil bli nyttet som tilkomst til tomten når jeg skiller den ut. Beregne avstand mellom to steder - avstand med bil og flyavstand (med fly) i km og miles, flygrutt, rute på kartet og beregnet ti total drivstoffpris og drivstofforbruk kalkulator. Ordinær ultralyd er i uke 1 da fastsettes også termin mener jeg. Det viktigste du må gjøre nå er å ta kontakt med fastlegen din så snart som mulig for videre henvisning.


Hvor langt er du på vei i dag? Når er det ikke så lenge til ferie?

Er det lang vei dit? Tida virker lang når man må vente. Hei, Jeg sliter med å finne ut av hvor langt jeg er på vei , og lurer på om noen her kan hjelpe meg? Tre dager etter mensen var over, fikk jeg plutsel.


Hvordan kan man finne ut hvor langt babyen er på vei ? Jeg er gravi men usikker på hvor langt jeg er på vei - kan graviditetsappen ta feil? Kan du egentlig ha sex hvis du ikke får forhuden langt nok bak? Altså 2-uker siden befruktning, men greia er at jeg har ikke hatt mensen siden november, fikk ikke mensen i desember å ikke nå i januar. Jeg tok en ny test dager etterpå og da viste den gravid 2-3. En trekker liksom ifra uker når en skal si hvor mange måneder en er på vei.


Oppgave Fra Ålborg i Danmark til Berlin i Tyskland er det en kjøretur på 4mil. Noen som kan hjelpe meg med å finne ut ca hvor langt jeg er på vei ? Tok graviditetstest igår, den viste 2-3. Så det vil vel si jeg er 4-uker på vei.


Men så sies det at man skal regne ut fra første dag i siste menstrasjon. Så vil det si jeg er litt over uker på vei ?

Dette er selvfølgelig viktige spørsmål og problemstillinger. Selv har jeg stor tiltro til den rettning forsvaret er på vei. Det som har vært betenklig i denne prosessen er den fraværende debatten blant våre politikere, både når det gjelder forsvars- og utenrikspolitikk. Det har jeg til en viss gra for så å plutselig falle tilbake til start igjen.


Noen ganger må jeg jobbe meg fram med eksponering mange ganger før jeg merker nevneverdig bedring, andre ganger kan det bli mye bedre bare med gang eksponering i samme. Jeg er uten tvil gravi men er faktisk usikker på om jeg akkurat er ferdig med femte eller niende svangerskapsuke. Har alltid hatt dagers syklus inntil for noen måneder siden, den syntes så å bli dager, men fortsatt regelmessig. Siste menstruasjons første dag var juli.


For oss som tester veldig tidlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg