fredag 20. september 2019

Strikk baby

Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120. Garnpakken inneholder oppskrift og alt garnet du trenger for å strikke genser og lue.


Garntypen er det Zarina – et italienskt kvalitetsgarn i myk og elastisk 1 merinoull som kan maskinvaskes. Både design og garn er eksklusivt for Bluum. Olaug Kleppe, Kari Haugen.

Strikkes på pinner og 3. Designene i denne hentesett katalogen strikkes i Dale Baby Ull som er spunnet av den beste kvalitetsullen fra merinosauen. Baby teppe strikket med Cotton Merino på pinner nr. Baby oppskriftene har Målfrid oppskalert fra utvalgte dukke oppskrifter på hennes dukkestrikk nettsted.


Denne siden ble sist oppdatert 02. Noen oppskrifter fortjener å være gratis, for hvem trenger vel ikke en kjappstrikka lue og et par deilige tøfler? Last ned og kos deg med å strikke disse - de er supre gaver og fine til både han og henne.


Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her!

Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. KlompeLOMPE selger strikkebøker og strikkeoppskrifter. Find Info ite.


Watch Baby Online Now For Free. Favorittoppskriften hennes er Silkegenser. Jeg er veldig glad i tynne gensere både til meg selv og barna. Jeg er en utålmodig og lærevillig hobbystrikker.


Prøver innimellom å hekle. Har en sinnsykt tøff Singer symaskin kjøpt på loppis fordi den var så fin og lyseblå. Har til en hver tid omlag ti påbegynte prosjekt liggende rundt omkring. Husk å strikke det passe stort til å tulle inn en baby i. Velg et mykt deilig garn som for eksempel Dale Baby Ull som kan vaskes i maskinen.


Tepper blir brukt mye og i lang tid. Dette nydelige babysettet finner du oppskriften til her. En av de tingene som gjør meg litt trist er at jeg først lærte meg å strikke når vårt siste barn ikke lenger var baby. Spiralsokker til baby Vanskelighetsgrad: Enkel Garn: ca g babyull, strømpegarn eller alpakka Pinner nr.


Legg opp m, og fordel de jevnt på 3-strømpepinner, arbeidet strikkes rundt på 4-strømpepinner, gjerne ekstra korte pinner. Vi har også oppskrifter til interiør og tilbehør. Passer både til gutter og jenter, og du velger fargen helt selv.

En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren.


Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg