tirsdag 10. september 2019

Ostekake med gele oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Jeg har laget så mange ostekaker i mitt liv at jeg tror jeg kommer til å kunne oppskriften utenat resten av livet.

Grunnoppskriften finner du tidligere registrert på detsoteliv. Mange bruker imidlertid å legge et gelélokk som pynt på kaken, slik som i denne oppskriften. En klassisk ostekake med gelélokk er alltid blant favorittene på kakebordet og det forstår vi godt.


Sødmen i geléen passer perfekt sammen med den friske og fløyelsmyke ostekremen, og den sprø kjeksbunnen. Ved å variere topping og fargen på gelelokket kan denne kaken enkelt pyntes til å passe både konfirmasjon, bryllup, bursdag og 17. Kaken lages helt uten steking, men her må du beregne god tid for at den skal få stivnet godt.


Oppskrifter på ostekake Kremet ostekake. Kaken er god både til kaffe og dessert.

Ostekake med blåbær og sitron. Husk å beregne tid til å fryse kakebunnen, og at den skal tine i kjøleskapet i ca. Pisk kremfløte til slapp krem og bland med kremosten.


Rør sammen de to kremene og tilsett avkjølt gele (den må ikke være varm, men ha romtemperatur). Hell blandingen i springformen og sett i kjøleskap. Når kremen har stivnet - kok opp 2. Enkel og klassisk oppskrift på ostekake med smak av sitron, pyntet med bær. Til bunnen kan du bruke de kjeksene du liker best, vi har brukt digestive i denne oppskriften.


Hei og velkommen til min lille side med oppskrifter på ostekake. Det er vanlig å spise gelé som dessert med vaniljesaus eller krem. Pulverbasert gelé er et halvfabrikat i pulverform som tilsettes vann, og kokes opp for å kjøles ned for at massen skal stivne og inntak geléform. Denne ostekaken er en kombinasjon av bløtkake og ostekake , og gir deg det beste fra to verdener. Vi har samlet alle våre beste oppskrifter på ostekake.


Dette er en oppskrift på ostekake med gele. Noen vil kaller det for fromasjkake andre sier ostekake. Denne kaken har som du ser på bildet gul gele , men du velger selvsagt fargen på dette selv #128578; Fremgangsmåte på ostekake : Ca.


Med frisk appelsinsmak er denne ostekaken, laget av konditormester og landslagskokk Sverre Sætre, perfekt til påskekosen.

For at ostekaken skal sette seg skikkelig bør den stå i kjøleskapet i 5-timer før servering. Sjokoladeredet lager du enkelt ved å smelte sjokolade, tegne et gitter på en frossen plate og forme sammen. Kaken kan gjerne lages en dag i forveien og stå over natten. Det ble ikke like fint, men kaken blir friskere med bær i kremen, så får det heller være at den ikke ble så vakker som jeg håpet. Jeg fryste min, det går også fint.


Med sitt dekorative utseende er den virkelig en fryd på kakebordet, og ikke minst en smaksreise av de sjeldne. Den starter med en kjeksbunn toppet med tre utsøkte ostekremlag, med smak av blåbær og sitron.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg