fredag 20. september 2019

Bursdagskaker barn

Bursdagskaker Gode kaker hører til en bursdag, enten det er for de store eller små. Hos oss finner du festlige kakeoppskrifter til barnebursdag. La deg inspirere av uimotståelig klassikere og kaker med ny vri. Ingen bursdag uten kake.


Lag en saftig og smakfull sjokoladekake, kremkake, marsipankake eller cupcakes.

Her finner du våre beste oppskrifter på bursdagskaker til barn og voksne. En bursdag er spesiell for den som skal feires. Kamerater og venninner gleder seg. Tanter og onkler like så. Vi vet jo at alle barn har store forventninger til bursdagen sin.


Men også voksne har jo lov å glede seg… Jeg lager bursdagskaker som er personlige, akkurat slik du syns den bør være. I dette innlegget viser jeg morsom mat og kaker du kan lage til barnebursdag! Fotballkake er perfekt å ha i barnebursdager for fotballinteresserte gutter eller jenter.

For mange barn er regnbuer det morsomste å tegne fordi de får brukt alle fargestiftene på en gang. Regnbuen er laget av Non Stop. Barna vil nok gjerne være med og pynte denne bursdagskaken! Her er oppskrift og fremgangsmåte for regnbuekake. Vår enkle oppskrift på sjokoladekake i langpanne gir deg en saftig og luftig sjokoladekake som barna elsker, og passer perfekt til å lage dekorative bursdagskaker.


Det er kun fantasien som setter begrensning. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Barna stiller seg i kø med en improvisert fiskestang som de fisker med etter tur. På andre siden av forhenget sitter en voksen med en godtepose pr. Napp litt i snøret når posen er festet til kroken, og la barna dra inn storfangsten. Tips: La bursdagsbarnet få fiske først.


Vi tilbyr mange typer ulike kaker, fra saftige marsipankaker til mektige sjokoladekaker. Vi har mange herlige oppskrifter for kaker til bursdag. Enkle bursdagskaker for barn Feirer bursdag krever litt planlegging, forberedelse og forskning.


Når fødselsdagsbarnet velger et tema, så neste skritt er å avgjøre på den aktuelle kaken for partiet.

For en tid tilbake fikk jeg bake kake til en gutt som fylte år. BURSDAGSKAKER TIL BARNEBURSDAG. Slik arrangerer du barnebursdag til barn på eller år.


Tips til barnebursdag når barnet fyller 1 1 eller år. Den skal være et blikkfang på kakebordet, til ære for festen,de som feires og værtens gave til gjestene. Hva er en festkake ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg