mandag 2. september 2019

Enkle mattips

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Her finner du mengder av tips og hundrevis av oppskrifter på ulike typer mat og drikke.


Enkle mattips

Vår filosofi er at matlaging skal være enkelt og morsomt. Derfor er alle oppskifter du finner her på nettstedet beskrevet på en lettfattelig måte uten bruk av fremmedord. Det evinnelige spørsmålet er: Hva skal du ha til middag i dag? La deg inspirere (ut i fra hva du har i kjøleskapet) av denne evigvoksende megalisten med over 1ulike middagsretter. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage.


Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager. Man lager en omelett! Denne eggeretten som både smaker godt, er enkel å lage og samtidig går fort, er ypperlig som hastemat for eller personer som er sultne. Og som en rask kveldskos duger den også.


Enkle mattips

Spagetti carbonara er en enkel og smaksrik pastarett fra Italia. Med revet parmesan, egg og fløte får du den beste pastasausen av dem alle. På bloggen skriver hun hovedsakelig om enkel , rustikk og sunn hverdagsmat som skal kunne lages på cirka en halvtime. Hva er din ultimate hverdagsmiddag som du aldri bli lei av?


Det må bli spagetti bolognese med tunfisk. Det er den eneste retten vi har fast på ukemenyen, så denne lager vi hver eneste uke. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Her er lavkarbo-dietten alle klarer. Här hittar du recept på vardagsmat − tips på enkel , snabb och god mat i vardagen.


Bläddra bland kyckling, lax, köttfärs, falukorv och andra middagstips som passar hela familjen. Enkle mattips til et grønnere kosthold – slik kommer du i gang! En kort innføring i vegetarisk kosthold – les hvordan du får nok næringsstoffer uten kjøtt! Supertips: Ikke handle på lørdag. Da er det alltid mest folk og lange køer.


Vit hva du skal ha. Om du kommer i butikken og ikke vet hva du skal ha, er sjansen stor for at du blir offer for IKEA-syndromet, nemlig at du kommer ut av døra med masse varer du ikke trenger. Det med mat til barna er noe jeg er veldig opptatt av, og ingen ting er så gøy som å eksprimentere litt.


Skal det være litt høytidelig kan du sette tonen med denne forretten. Enkel forrett med laks og avokado. Og ja, den er lett å lage. Ceviche med hvit fisk og vannmelon. Glem fettete fiskefilet med slapp pommesfrites fra gatekjøkkenet, og prøv heller vår enkle variant av fish and chips med knasende god fisk, hjemmelaget tartarsaus og sprø selleristaver.


Herligheten er klar på en halvtime. Här har vi samlat enkla recept som du kan prova till middag. Snabbt, enkelt och gott ska det vara! Vad vill du laga idag?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg