fredag 20. september 2019

Kokt torsk tilbehør

Stort utvalg av Annet tilbehør. Alle varer på lager! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser! Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko. MINE BESTE TORSKERETTER.


Kokt torsk tilbehør

Torsk er en ganske nøytral fisk, men sammen med godt tilbehør blir det til det reneste festmåltidet enten det er hverdag eller fest. Denne oppskriften med torsk er en klassiker som aldri går av mote. Med gulrotstuing ved siden og knasende bacon på toppen er dette en tradisjonsrik rett for hele familien. Server torsken med kokte poteter, sprøstekt bacon og gulrotstuing. Tips: Bruk gjerne en annen hvit fisk slik som sei, kveite, lyr eller hyse til denne retten dersom du ikke får tak i torsk.


Nydelige torskeretter finner du her. Andre deilige fiskeretter. Sandefjordsmør er perfekt saus til kokt fisk som torsk , laks, kveite og annen fisk. Pass på at sausen ikke koker.


Vi bruker gjerne utrykket kokt torsk noe feilaktig. Slik trekker jeg torsken : Først skjærer du fisken i passelige stykker. Kok opp godt med vann i en stor kasserolle. Denne fabelaktige råvaren er en kulturbærer av rang og faktisk også vår mest spiste fisk. Det er typisk torsk å være god.


Nytrukket torsk smaker nydelig. Samme oppskrift kan også brukes til skrei. Slik lager du perfekt stekt torsk. Kanskje er soyasmør ikke mindre enn det ultimate tilbehør til stekt torsk ? Enkel, rask og veldig god torskerett.


Eller grønnsakslapskaus: Poteter, selleri, gulrøtter, kålrabi, pastinakk, purre etc kokt sammen med en smørklatt og et laurbærbla i så lite vann som mulig. Torsken skal nemlig ikke koke, men trekke for ikke å bli tørr og smakløs. Torsk med godt tilbehør er noe av det beste jeg vet.


Skal ha salt torsk til middag i dag, noe vi ikke har veldig ofte (les: det er første gang). Gulrot og kokt potet blir liksom litt kjedelig tilbehør , så jeg håper noen har litt spenstigere forslag til meg. Kogning af torsk : Torsken kommes sammen med krydderier og eddike m. Den sidste del af tiden kan den evt.


Kokt torsk tilbehør

Kokt torsk til jul eller når som helst, egentlig. Stekt torsk servert med mandelpotet- og sellerimos, brokkoli, sjampinjong og balsamicosaus. Tapas (111) Tilbehør (333) Vegetar (163) De ti beste matnettstedene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg