onsdag 25. september 2019

Steke kyllingfilet i stekepose

Usikker på hva du skal ha til middag? Finn inspirasjon og tips her. Grill kylling sammen med marinerte grønnsaker. Vi har oppskriften. Saftig kylling stekt i panne.


Steke kyllingfilet i stekepose

Pannesteking krever at du står der og følger me og skaper en del os og lukt på kjøkkenet. Stek kyllingfilet i ovnen. Derfor bør du vurdere å steke kyllingfiletene i ovnen. Det er smart om du skal steke mange. Kalkun kan gjerne stekes i stekepose , enten det er hel kalkun, kalkunbryst elller kalkunfilet.


Dette er fremgangsmåten for kalkunfilet. Les steke - og koketips for kylling. Se hvordan du steker hel kylling, kyllinglår, varmer opp grillet kylling og steker kyllingfilet i ovn og i panne. Kyllingfilet er en fantastisk anvendelig råvare som passer til nesten alt.


Steke kyllingfilet i stekepose

I motsetning til andre kjøttyper som gjerne kan serveres rå eller medium stekt , må kylling gjennomstekes. Skal du ha saftig kylling anbefaler jeg å steke en hel kylling, med skinn, i en leirgryte. Skal du absolutt ha disse hersens masseproduserte filletene er stekepose et tips. Maten blir ikke saftigere eller mørere ved bruk av stekepose. Det magre kjøttet egner seg perfekt om du skal dele det opp og trekke i supper eller wokke i gryter, men vil du steke fileten.


Slik steker du kyllingfilet i ovnen. Prisen har også gått ned. Mariner filetene med krydder du liker. Jeg er personlig svak for paprikapulver på kylling. Min mor var nettopp i fredagsmøte med de andre damene i vinklubb.


Der hadde de fått servert fylt kyllingfilet. Hva den var fylt med er hun ikke sikker på. En eller annen ost trodde hun. Men at det var veldig godt var hun helt sikker på. Det som var det geniale med dette var at det var laget i en stekepose i stekeovnen.


PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Lager du ribbe i stekepose får du garantert smakfullt og saftig kjøtt. Kjøper du ribbenstek vil fremgangsmåten være den samme.


Vår revolusjonerende stekepose gir deg garantert saftig resultat! Alternativt steker jeg dem i ovnen i 2gr (ca min) i en stekepose etter å ha krydret dem. Tror at hvis man skal få saftige kyllingfileter, så skal man bruke kjempe varm stekepanne, slik at de rask blir stekt gyldne på hver side.


Ha litt olje eller smør i bunnen av en panne med lokk, eller en sautégryte (skal du bare steke 1-filéter kan du bruke en vanlig kjele med lokk). Vend filétene, og skru ned temperaturen til laveste styrke. I høst vil Gilde gjøre det lettere å lykkes med produkter som noen synes det kan være vanskelig å få til. Blant annet kommer ribba i stekepose.


Steke kyllingfilet i stekepose

Nærmere jul lanseres Gilderibbe i stekepose og ribbe sous vide, to helt nye og veldig enkle måter å tilberede det tradisjonsrike kjøttstykket på. Hvordan steke kyllingfilet. I vår oppskrift, som du finner lenger nede i teksten, steker du kalkunfileten på 1˚C i rundt minutter og lar den hvile i minst minutter. Men har du ekstra god tid kan du gjerne senke temperaturen til 1˚C og la kjøttet steke dobbelt så lenge.


Da blir kjøttet helt nydelig! Så lenge du holder temperaturen i ovnen på 2grader eller mindre, og IKKE bruker varmluft så skal det en del til før kyllingfileten blir tørr ( steker aldri i panna lenger, liker ikke den overtørre steikeskorpa kyllingkjøtt får). Har aldri tatt tiden eksakt, men aldri opplevd at den har blitt tørr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg