torsdag 26. september 2019

Blødninger under samleie

Blødninger etter samleie under graviditet. Gravide kvinner er mer utsatt for å oppleve blødninger etter samleie. Det vil oftest komme fra selve livmortappen. Vaginale blødninger utenom de faste periodene er heller ikke særlig uvanlig, det gjelder også blødning etter samleie. En uventet vaginal blødning betyr at det blødende stedet befinner seg i vagina, livmorhalsen eller livmoren.


Dersom en kvinne bruker spiral som prevensjon, kan dette også forårsake blødninger. Spiral, både kobberspiralen og hormonspiralen kan gi blødninger. Takk for at du skriver til ung.


Grunnen til blødninger under eller etter samleie er som du skriver som oftest rift eller sår. Hva bør du gjøre hvis du opplever små blødninger fra skjeden, men ikke har menstruasjon? I de fleste tilfelle er dette heldigvis ufarlig. Det som er viktig å utelukke er at det ikke skyldest celleforandringer.


Spesielt skal du tenke på dette dersom du har blødning etter samleie. Her får du svarene på det du lurer på om blødninger under eggløsning og festeblødning. Mange forveksler festeblødning med mens. Dersom du opplever å få blødninger eller utflod under eggløsning, så skyldes det mest sannsynlig hormonelle forandringer i kroppen.


Du kan ikke ha menstruasjon samtidig som, eller rett etter, eggløsningen. Det var iallfall det på tilfellet jeg kjenner til som også hadde blødninger under samleie. Finn en gynekolog som tar deg på alvor.


En metode som jeg kjenner til, er å fryse på livmortappen i minutt med-grader. Avhold i en måne inn for kontroll. Men, dette må nesten gynekologen finne ut av. Regelmessige blødninger som er forårsaket av behandling, er normalt og ønsket for å minske risikoen for kreftutvikling.


Hos noen kvinner benyttes hormontabletter hvor det ikke er beregnet å komme menstruasjoner. Også hos disse kvinnene kan det forekomme små blødninger de første tre til fire månedene av behandlingen. Under kjønn, når det kommer berøring i disse områdene, skjer blødningen, forklarer han. Så fint at du skriver til oss! Det du skriver har nok mest sannsynlig sammenheng med p-staven og ikke selv samleiet.


Uregelmessige blødninger de første 3-månedene regnes som normalt etter in. SVAR: Hei jente år. Slike blødninger er som regel helt harmløse, og skyldes såre slimhinner eller en liten rift. Siden du har blødninger etter hvert samleie , vil jeg råd. Det er ikke det vi skal snakke om nå, vi skal snakke om blødninger som kommer mellom menstruasjonene, og som du selv skjønner ikke bare er en forskjøvet menstruasjon.


Hva kommer slike blødninger av? Det kan være vanskelig å skille mellom dette. Er i et forhold med en kvinne og har vert det i lengre tid. Men i mange år har jeg begyndt å blø i underlivet under samleie med kvinner, har vert slik ca år men ikke så hyppigt som nå.


Jeg har fortalt dette til. Dette har resuletert i dyp depresjo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg