onsdag 25. september 2019

Obos tusenfryd 2014

Stort utvalg av hoteller. Gratis avbestilling! Eventuelt kan du sende oss en e-post. I meldingen må det komme tydelig frem at du melder forkjøp, og hvilken bolig det gjelder, samt ditt navn og medlemsnummer.


Husk også å legge ved finansieringsbevis. Meldingen må være sendt innen meldefristen. Om hensikten er gi ansatte med familie eller kunder en drmmedag er en Familiedag det riktige. Vi får mange henvendelser om en undersøkelse som går i sosiale medier hvor man skal kunne vinne billetter til TusenFryd.


Velkommen til TusenFryd , Norges største fornøyelsespark. En frydelfull opplevelse for liten og stor. Spar penger ved å kjøpe billetten din online. Det er gjort på noen få minutter.


Vi sees på TusenFryd ! OSLO: Bli med på den årlige feiringen på Folkemuseet. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 3kroner som er en lovpålagt andelskapital. Luke 7: I dag kan du vinne disse støydempende hodetelefonene og få litt julefred. Derfor får du inntil prosent medlemsrabatt på en rekke kulturopplevelser. Det vil si at ett kort tilhører kun en person og kan kun brukes av denne personen.


Navnet til eieren skrives på baksiden av kortet, i tillegg blir det tatt bilde av eieren som dukker opp i skanningen når du går inn i parken. TusenFryd -appen gir deg all den informasjonen du trenger for å få mest ut av ditt besøk på Tusenfryd. Du trenger ingen printer, du kan få billetten på SMS!


Hvis du har en rabatt kode, skriv den inn i feltet under. OBOS -dag på Tusenfryd 14. I tillegg arrangerer vi egne konserter, teaterforestillinger og dager på TusenFryd - kun for medlemmer. Det lønner seg å være medlem! Vis medlemskortet i billettluken i Legoland og få en fribillett til ett barn (3-år) ved samtidig kjøp av en voksenbillett til fullpris.


Gjelder for inntil billetter per medlem. Tusenfryd svarte med å vise til oversikten over åpningstidene sine på nett. Her er mangfoldet stort og aktiviteter for alle.


Familien kan sammen utfolde seg med spill, underholdning, god mat og ikke minst karuseller, berg- og dalbaner og en rekke andre frydefulle opplevelser i flotte omgivelser. Søk etter leilighet, rekkehus, tomannsbolig, enebolig eller fritidseiendom i boligsøket vårt. Oslo og omegn Bolig- og Sparelag (OOBS).


Boligbyggelaget ble startet av bygningsarbeidernes leder i Oslo, Martin Strandli, kalt Oslos ukjente grunnlegger, og arkitekt Jacob Christie Kiellan og organisasjonsmodellen var inspirert av den svenske modellen for kooperativ boligbygging: Et andelslag bygger rimelige boliger for sine hussøkende medlemmer. Alle kan selvfølgelig bli medlem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg