mandag 16. september 2019

Guttenavn liste

Alle navnene i listen har ikke nødvendigvis historisk brukt i Norge, da fornavn brukt av innvandrere også er med i liste. Her er et utvalg av guttenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Finn guttenavn til babyen din.


Guttenavn liste

Se populære, vanlige og sjeldne guttenavn. Se navnestatistikk med topplister for guttenavn. Vil du ha fler navnetips så finner du ytterligere 5guttenavn eller 6jentenavn. Toppen på listen over populære guttenavn er relativt intakt. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen.


Leter du etter samiske guttenavn ? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en alfabetisk liste over samiske guttenavn. Her får du inspirasjon til navnevalget til din baby.


Du kan klikke deg gjennom ulike navn for å finne det perfekte navnet til det lille barnet ditt. Siden det går rundt 1år imellom navnetopper ifølge Utne, burde disse navnene vært mer brukt nå. Til neste år kommer vi med nye og oppdaterte lister ! Sjekk disse forslagene til fine navn med betydning – som nesten ingen andre har! Sophia kommer fra grek og betyr visdom.


Aiden kommer fra irsk og betyr flammende. Hakk i hæl følger Jackson på guttsiden, med ytterligere tre navn som begynner på J på topp ti: Jacob, Jayden og Jack. Vi vil hente ut lister med alle jente- og guttenavnene. Disse finner vi ved å klikke på fanen Tabeller.


Last ned disse to tabellene enten i Excel eller CSV-format. Seks nye guttenavn kom inn på topp 1listen. Frans endte høyest med en 75. Nye navn på topp listen var Alexander og Noah, ut gikk Axel og Vincent. Hva er det dere forbinder med norrønt eller norske guttenavn ? Jeg står nå helt stille Kan ikke bruke Storm for bikkja heter det (stupid me)!


Kan ikke bruke Olav for sambo heter det (synes det blir for mye) Og kan ikke bruke Odin for at bestevenninna mi døpte nettopp gutten sin for det (vært planlagt lenge) Det er de navnene jeg liker best! Blant dem vi fant var Lerke, Diis, Eirun (alle jentenavn), Trygg, Thorn, Eggert ( guttenavn ) og Love (gutte- og jentenavn). I Telefonkatalogen står en person oppført med det romantiske navnet Love Joy, og en annen har fornavnet Love Erik Peter.


Men de er ikke de eneste med det kjærlige navnet. Aage Aasmund Abbas Abdi Abdirahman Abdul Abdulkadir Abdullah Abdullahi Abraham Adam Adem Adil Adnan Adolf Adrian Agnar Ahmad Ahmed Ahmet Aksel Alan Albert Aleksandar Aleksander Alex Alexander Alexandre Alf Alfred Ali Allan Almar Alv Alvin Amar Amer Amin Amir Amund Anders Andor Andre Andreas Andres Andrew Andrzej Anfinn Anker Annar Ansgar Anstein. Her på siden finner du en oppdatert liste over de mest populære norske guttenavn og et betyr at den listen som ligger her var de mest populære navnene som ble valgt i året i forveien. William har lenge vært et populært navn på gutter i Norge og navnet befester sin posisjon på toppen av listen også i år. Se liste over de ti mest populære navnene nederst i saken.


Navnetrendene skifter. Her finner du også lister over jentenavn, guttenavn og dobbeltkjønnede navn. Dette er en engelsk side som samler de mest populære babynavnene blant sine medlemmer. Kryssordhjelp - Guttenavn , navn, mannsnavn og mye mer for å løse kryssord Norges største kryssordhjelper-app med millioner av ord.


Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. Noen som har lyst å hjelpe meg med å finne ett guttenavn på S. Gjerne ett som ikke er superpop forøeblikket :). Har Mats, Sivert, August og Ferdinand på lista , med kanskje Sivert øverst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg