mandag 16. september 2019

Pynte marsipankake

Marsipankake har aldri vært enklere. Hent selv eller få levert. Vi leverer i hele Norge. Bestilling har aldri vært enklere. En klassisk marsipankake passer til de fleste anledninger.


Med norske egg har vi bakt et luftig og flott sukkerbrø og fylt det med friskt bringebærsyltetøy, pisket krem og valnøtter. Høres det vanskelig ut? Følg trinn for trinn bildene nedenfor og resultatet blir garantert bra.


MMF) krever ingen konditorferdigheter - er bare øvelse-som-gjør-mester som gjelder her. Skal prøve å vise dette trinn-for-trinn etter forespørsel. Har slått sammen flere bilder så det skal bli litt mer oversiktlig. For å unngå at marsipanen svetter – sett kaka i et kjøleskap som ikke blir lukket opp og igjen i ett sett.


Det gjør at det blir kondens på marsipanen (at den svetter). Det finnes også en del kjøleskap som er svært fuktige. Det beste er å oppbevare en marsipankake i en tett beholder eller i en eske.


Deilig marsipankake laget med de beste råvarene! Du velger selv hvilke fyll du ønsker og hvis du vil ha farget marsipan eller bilde på kaken så ordner vi det også. Friske bær og frukt som du skal pynte kaker me kan du dyppe i eller pensle med gelè og la stivne før du pynter kaken.


Pynten vil få en glansfull overflate og det ser veldig proft ut. Sett sammen din favorittkake! Vår marsipankake er en saftig kremkake bestående av tre lag med bunn, fylt med syltetøy, krem og fyll etter eget ønske. Kaken dekkes til slutt med pisket krem og et lag av marsipan.


Vi bruker ekte mandelmarsipan. Planlegger du en herlig marsipankake til dessert? Vi viser deg hvordan du enkelt skal kle en kake med marsipan eller fondant.


Pynte marsipankake

Abonner på kanalen vår for flere nydelige. Du kan selvsagt fylle kaken med det du måtte ønske. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. En NYYYYYDELIG marsipankake med bringebærkrem, vaniljekrem og friske bringebær! Tips til pynting av bløtkaker.


Kaken på bildet er fylt med vaniljekrem og jordbærkrem. Legg sukkerbrødet litt i fryseren før du skal dele det, da er det enklere å få jevne lag. Ikke dynk marsipankaker for mye, da kan kaken synke sammen når du.


Pynte marsipankake

Bruker lite sukker i fløten også. I et av lagene tar jeg hakkede valnøtter,det andre finhakker jeg aprikoser på boks. Etter år i melet og sukkerets tjeneste, hvorav av disse har inkludert omfattende kakedekorering, har jeg lært meg veldig mye om baking.


Kunnskap har jeg fått via internett, kurs, egne erfaringer samt mitt store nettverk av hobbybakere. Det jeg sitter igjen med er at baking ikke er noe hokus-pokus, med litt bistand og litt tålmodighet har jeg troen på at ALLE kan lære seg å lage. Få ting er så innbydende som en marsipankake i festskrud.


Pynte marsipankake

Det vet konditorene hos Goman Bakeriet på Jæren alt om. Hele året baker de festkaker med vakker kakepynt til konfirmasjoner, jubileer, dåpsfester og høytider som jul og påske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg