fredag 13. september 2019

Nyttårsfeiring med barn

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Det viktigste med nyttårsaften er kanskje å møte det nye året sammen med folk du har lyst til å være sammen med videre i det nye året.


Her er tipsene fra Ina Larsen, Mina Gerhardsen, Kari Randen, Peter Kihlman og Bettina Sunde: 1. På Pers Hotell er det mange gode aktivitetstilbud inne og ute for store og små.

Alle Pers Hotell gjester får rabatt på dagskort i Skagahødi Skisenter som har hele nedfarter, eget barneområde og railpark. Tropicana Badeland er åpent hele dagen hver dag. Barne - og ungdomsdiskotek hver kveld.


Men en tradisjon tviholder vi på, nyttårsaften skal være en festaften. Festen fylt av kaos, venting, lek, latter og moro. Hvorfor: Her er det en super nyttårsfeiring med Eiffeltårnet som hovedattraksjon.


Sjekk også ut hovedgaten Champs Elysses om du vil ut og feste. Anbefalte bosteder: Pullman Paris eller Design Hotel Secret de Paris. Med et stempel på hånden kan vi gå ut og gjøre København – og komme tilbake igjen i Tivoli i kveld og se lyktene tennes og kanskje få med oss solnedgangen opp ned fra en eller annen karusell som snurrer høyt oppe i luften – hvis vi tør.

Hvis du liker å feire med sang og dans, er flotte Roma stedet for deg hvis du vil ha en nyttårsfeiring i utlandet. Middelalderbydelen Trastevere arrangerer legendariske gatefester. Her slår gjestene av en høflig prat mens de nipper til gratis Prosecco og danser til gateforestillingene og glitrende fyrverkeri når klokken slår tolv. Nyttårsfeiring med dans.


De voksne førte an, mens den yngre garde lærte triksene. Ungene lot de voksne holde på med sine voksengreier, og fant på mange nye leker i samlet flokk. Her gleder vi oss til å prøve vinterjakta med snarefangst når det endelig blir nytt år. Ylva har fått radio i julegave og vil at vi skal kose oss med julemusikk når vi tar pause. Et magisk øyeblikk nytes med Blåfjella i øyekroken, og to fornøyde barn som har funnet seg et krokete tre – perfekt for en spikkepause.


Hvis du bestiller en reise på et tidspunkt når Ticket ikke har mulighet til å skrive ut din billett, forbeholder Ticket seg retten til å, innen timer (eller førstkommende virkedag), komme tilbake til deg med prisforhøyelse eller tilbud om tilbakebetaling. Jeg har bare hatt en nyttårsfeiring med barn ennå, men da inviterte vi et vennepar med barn på middag. Dette var barn på rundt ett år, som la seg tidlig og skjønte lite av hva som foregikk, så nyttårsmiddagen ble da inntatt etter at de hadde lagt seg. Da har du kommet til riktig sted! ALLEMED er et gratis verktøy som skal gjøre det lettere for deg å inkludere alle barn og unge i fritidsaktivitet, uavhengig av familiens økonomi.


Velkommen til spennende nyttårsfeiring ! Konferansier og illusjonist Labib Malik. Underholdning hele kvelden med showman Richard Bowers. Barn under år halv pris.

Drikkepakke med glass kr 51- per person. Ta det med ro, vokste selv opp med at vi bare var hjemme, mor og tre søstre hver eneste nyttårsfeiring. Etter showtime er det fyrverkeri! Kommer helt ann på hvordan du gjør det, mor hadde stas med spenende raketter, sånn brus som du får på champanje flaske, god middag, desert, vi så på oppskyting av raketter både på tvn og utenfor huset, vi fikk stjerneskudd og morosamme hatter.


Fikk inbydelse til nyttårsfeiring 1. Kinaforeningen i går. Vi skal være med i år også. Det er jo lenge til, men svarfristen var 10.


Våre turer har alltid en inkluderende atmosfære hvor alder og kjønn ikke er et tema. Navnet er fortsatt gitt til barna i Polen, selv om det er ikke mest populær nå for tiden. Polakker elsker å feire nyttår, om dere gjør det også les om nyttårshendelser i Polen #128578; Gdansk, Sopot, Gdynia I Trippelbyen kommer det til å bli en skikkelig nyttårsfeiring. Slike dager føler jeg meg rett og slett ensom og det sitter langt inne å spørre noen å feire sammen med så lenge jeg ikke blir invitert dit i utgangspunktet.


Barna er store, og men er fortsatt med meg slike dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg