fredag 15. juni 2018

Vinterdress til barn

Unike klær til norske forhold. Små turer er også store. Vinterdresser til barn og baby. POP - Klær som tåler ville leker. Kjøp enkelt på nett i dag!

Det er som man sier: Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Og med en god vinterdress til barna , er faktisk veldig mye gjort. En vinterdress holder barnet ditt varmt og tørt når det lages snømann, er snøballkrig og det aker. En vanntett vinterdress betyr timer av lek og glede i snøen.


Husk at vinterdressen bør puste ordentlig da barn ofte er i mye bevegelse ved lek og derfor svetter en del. Ellos barnedress er vinterens testvinner. Vi har et stort utvalg vinterdresser til gutt og jente.

Se mer og kjøp på XXL. Wheat Miley er en vinterdress for barn i klassisk stil, med en passform som er romslig i kroppen, men smalere over skuldre og ned mot bena. Dressen kan justeres i midjen slik at den sitter bedre – spesielt i begynnelsen av vintersesongen når vokserommet er størst.


En morsom detalj er den lille avtakbare refleksen som følger med dressen. Se utvalget og kjøp på XXL. Parkdresser og vinterdresser til barn.


Våre funksjonelle parkdresser og vinterdresser gir beskyttelse fra topp til tå i vin regn og snø. Våre dresser er designet med barna i tankene, og er laget for å tåle det nordiske været, noe som gjør at barna kan leke behagelig og lenger uavhengig av været. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Kjært barn har mange navn. Stormberg har fokusert på å lage sikkert barnetøy tilpasset alle årstider og utviklet spesielt for aktive barn. Vi har vind- og vanntette parkdresser til både gutt og jente, og flere Kundefavoritter som Labyrint og Nynne kommer igjen sesong etter sesong. Dresser er alltid smidige og pålitelige plagg for de dagene da barna skal være ute i leire eller regn. Finn en flott og god barnedress blant vårt brede og høykvalitative sortiment.


Når man velger en vinterdress til sitt barn , finnes det noen viktige ting å tenke på. For aktive barn vil det være mer holdbart om dressen har forsterkning i slitesterkt stoff på knær og rumpe, da dette fort slites under lek og aking.

Shop vinterdresser til barn på nett. Velkommen til Zalando. ALLE NORGES FAVORITTMERKER 1DAGERS ÅPENT KJØP FRI FRAKT OG.


Nynne parkdress er en vindtett og vanntett barnehagedress som er velegnet til aktive barn. Klikk her for å lese den nyeste testen av vinterdresser for barn. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Fjellsport. Vanntettheten er testet i en maskin som gir de ulike tekstildelene stigende vanntrykk helt til det eventuelt trenger vann gjennom og begynner å lekke.


Bäst i test (uavhengig forbrukerside) i Sverige har testet forskjellige vinterdresser til barn , og vinneren er vår Reimatec Stavanger. Dette er virkelig en solid og fin vinterdress fra svenske Isbjörn of Sweden. Den har god passform med strikk i livet, i tillegg til at livet lett kan justeres ytterligere. Det er god plass til klær under, uten at dressen blir trang, og barna holder seg gode og varme.


Les tester og omtaler før du kjøper. Vi har alltid hatt stort fokus på gode produkter og helst også til en hyggelig pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg