fredag 8. juni 2018

Stjernetegn vekten

Stjernetegn vekten

Personer som er født i perioden 23. Nøkkelord I balanse. Samarbeidsorientert, diplomatiske, Urbane, rettferdig, må partnerskap, raffinerte, balansert, grasiøs, sjarmerende, debative bare åpen sinn, sosial.


Eneste gangen vekten virkelig vil stå imot er urettferdighet, de trenger respekt og sin likestilling, for de gjør jo så mye for andre. Når det gjelder å forsvare seg mot urett blir vekten modig. Det motsatte tegnet av Væren. I motsetning til værens tegn er Vekter svært opptatt av andre og har behov for å være sammen med noen. De har ofte beilere, er sjarmerende og vakre og liker å omgi seg med naturlige og behagelige stoffer og energier.


I retrospekt er vi ganske stolte av det snarrådige svaret. Du kan finne et spor av det motsatte kjønn i den mest virile, kraftige mannlige Vekt , og Venus utfører samme knep på tegnets kvinnelige halvdel. Mannlig vekt : Den mannlige vekten har vansker med å bestemme seg. Han liker ikke å såre noen, selv om han lett kan gjøre det i ren ubetenksomhet. Han prøver alltid å være rettferdig.


Stjernetegn vekten

I tillegg er han opptatt av bagateller og misliker rot. Gratis Framtids, Astrologi, Horoskopene. De har et stort behov for sosial anerkjennelse og oppmerksomhet. Partneren betyr mest i tilværelsen, ikke i den betydningen at vekten leter etter en partner for å få trygghet, men snarere for å få en venn i selskapslivet. Hvilket stjernetegn dere er født inn i, trenger ikke nødvendigvis å ha en stor innvirkning på forholdet.


Men det kan være lurt å undersøke om egenskapene deres passer godt sammen eller ikke. Dyrekretsens diplomat. Krangel, stress og uvennskap, ønsker den for enhver pris å unngå. Derfor kan den strekke seg temmelig langt for husfredens skyld.


Stjernetegn vekten

Sosialt samvær og parforhold er viktig. Den liker ikke å være alene. I de tilfeller hvor vekten orienterer seg mot kun den fysiske virkelighet kan imidlertid seksualitet og penger bli et tema på godt og vondt.


Vil du sitere denne artikkelen? I Store norske leksikon. Astrolog Lykke Larsen har utarbeidet denne oversikten, hvor hun har tolket hvordan menn født i de ulike stjernetegnene er seksuelt, og hvilke stjernetegn de har best seksuell kjemi med. Væren er høyrøstet, vill og dominerende, han er 1prosent macho og liker best sex som er rask, het og vill, og dessuten lever han for blow-jobs.


Vekten har ofte et behaglig vesen. Dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop. En stjernetegn smykker gjør at du kan tilpasse selv. Alle våre smykker er laget av gode materialer.


Du kan kjøpe Stjernetegn smykker i gull eller sølv, avhengig av dine behov. Book Stjernetegn smykker med en gang og få dem levert raskt. Unn deg selv eller noen du kjenner ved å kjøpe smykker med Stjernetegn. Også her vil vekten søke en balanse, men dersom det dukker opp noe morsomt, vil en vekt ikke ha problemer med å bruke til dels mye penger på dette.


Stjernetegn vekten

Og dette gjelder også ting de syns er vakre. Han søker stadig balanse og er derfor flink til å forhandle og skape enighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg