torsdag 7. juni 2018

Unge mødre malin

Gratis avbestilling! Malin ser tilbake på deltakelsen som en morsom ti og selv om hun synes det var litt rart å ha kameraer hengende på slep så ble hun fort vant til det. Jeg hadde en ganske populær blogg med faste lesere hver dag, sier hun. Barnekjær Malin deltok i TVserien Unge mødre for syv år siden.


Mange barn og unge tenker at det er venner de deler ting med i bloggen. Livet er for kort til å la samfunnet putte alt i bås for oss! Mødre som legger ut alt ungene sine. EasyTran passer like bra til små som litt større barn, skriver Malin.


Unge mødre vokser også i løpet av graviditeten, på samme måte som eldre mødre. Det er det med finne balansen, jeg ser mange unge mdre som er ute hver eneste helg, og. Unge Mdre Mer enn bare ord Da jeg selv var med p Unge Mdre i sesong fikk jeg sprsml om jeg kunne legge ut bloggadressene til de andre unge mdrene som var med. SIDE2): I FEM-serien Unge mødre blir vi kjent med en rekke jenter som alle har valgt å få barn i svært ung alder.


Se klipp fra serien lengre ned i saken! Sitter å ser på unge mødre på fem nå. Og spesielt Malin , hun kan ikke ha vært gammel når jenta kom til.


Flinke jenter, og barna har en stor fordel av å ha unge mødre , de får et laaangt liv sammen. Svigersøsteren til Malinelskerlucas var med på unge mødre. Så ble malinelskerlucas med på unge mødre året etterpå.


Det var også en annen Malin med i de første sesongene. Hun hadde datteren Lotte, var og bodde under bestemoren. Hun har fått to barn til og er vel godt i dag. Har nylig sett en haug med unge mødre episodar og har leita lenge etter ei som heiter Malin. Ho var rundt då ho var med i sesong 4-og budde i Oslo, men var frå Hareid.


Døtra hennar heitte Mie. Sikkert litt rart og creepy å leite så fælt, men ha. Unge mødre er en norsk dokumentarserie som viser realiteten ved å være en ung mor i Norge. Serien følger jenter fra til år fra alle steder i landet. Unge mødre tar sikte for å vise et usensurert innblikk i hvordan det er å bli mamma i ung alder og hvilket fordeler og ikke minst ulemper dette fører med seg.


Fire unge jenter med helt forskjellige bakgrunner og forutsetninger har en ting til felles - de ble mødre i ung alder. Slutta å blogge hun også. Vi følger dem i tiden som foreldre og tar del i både glede og vanskeligheter gjennom deres hverdag. Jentene tvinges til å ta sine første steg inn i voksenlivet tidligere enn andre på samme alder, og må balansere mellom å være mamma og tenåring.


Ja, altså, ikke som mor da, men kjæresten til hu ene som var med. Nå skal det sies at jeg var i hovedsak en bifigur da. Eksen var moren de fulgte. Noen som vet hvordan det går med caroline og datteren carmen fra unge mødre for noen år siden?


Unge mødre malin

Ung mor forlader faren til sine børn. På helsestasjonen vurderer de også å lage egne barselgrupper for godt voksne mødre. For Malin er det ikke aktuelt å gå i en barselgruppe med bare unge mødre. Hun ønsker å bli sett på som en mamma, ikke bare som en gammel mamma.


Oppfølgingen som gravid i Norge har vært fantastisk, sier Malin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg