torsdag 28. juni 2018

Handleliste baby

Norges største utvalg. Alltid punktlig, og en mengde gode tilbud. Det er ingen grenser for hva du kan få kjøpt til en nyfødt, liten baby. Men husk at han eller hun selv bare er opptatt av å være mett, trygg og tørr.


Det er en del utstyr som må på plass når du får en nyføst baby , og her får du en handleliste over de tingene som trengs. Ofte kan det være vanskelig å vite hva man trenger til en baby. Tipsene er mange, og det finnes et hav av valgmuligheter.


Vi har derfor laget en utstyrsliste vi håper kan gjøre det litt lettere å velge utstyr til babyen. Utstyrslisten er delt opp listen i følgende kategorier: klær, stelleutstyr, soveutstyr, spiseutstyr og turutstyr. Gratulerer, og Jippi! Med når den gode nyheten synker inn, så er det en del man må kjøpe inn. Han drukna i den minste størrelsen og vi prøvde prematurklær på han og de passa.


Handleliste baby

Han var født dager over termin. Selv om baby er ekstimert til å være stor så trenger de ikke å være det. Har du en baby som gulper ofte, trenger du mer klær til nurket.


Det samme gjelder om du får en baby som ofte bærsjer utenfor bleien. Isåfall er det greit å forsøke forskjellige typer bleier, de sitter forskjellig. En nyfødt baby trenger mye utstyr. Her er huskelisten med alt du trenger å kjøpe før fødselen og i tiden rett etter.


Det varierer veldig fra baby til baby hvilken smokk de liker, og det er vanlig at man må prøve flere for å få dem til å ta smokk. Mange nyfødte foretrekker smokker i naturgummi (latex) fremfor silikon, da disse er mykere. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. En baby trenger barneutstyr og barneklær.


Her har du en liste som du kan skrive ut, slik at du har oversikt over hva en nyfødt baby trenger. Husk at du kan kjøpe mye billig på bruktmarked og noe kan arves. Vår liste viser noen ting du er nødt til å ha, og noen ting som kan være kjekt å ha.


Search For The Baby. Hei, er det noen fleregangsmødre her eller noen som allerede har begynt å planlegge hva man skal kjøpe inn til babyen kommer? Det er kanskje litt tidlig enda, og fortsatt uker til jeg er uker på vei så blir ikke handle inn noe før etter TUL ved uker. Spesielt rundt deg før du baby Hvis du ikke har en venn av mødrene i armene, vil denne artikkelen hjelpe deg mye. Men litt veiledning om hvor du skal begynne kommer fra oss.


Hva trenger ungene som snart blir år? Det finnes så mye å få kjøpt til babyer, og det meste har man ikke bruk for. Det beste er å kjøpe det mest nødvendige til babyen kommer, og så kjøpe etter hvert som man trenger. Akkurat nå er kjæresten på jobb i Korea, og jeg skulle sååå gjerne vært med for å shoppe!


Handleliste baby

Han er i Seoul, et virkelig shoppingmekka av det jeg har hørt. Men det blir shopping selv om jeg ikke er me jeg har nemlig laget en handleliste til han, så får vi se hva som blir med hjem i kofforten, er spent på det skal jeg si!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg