tirsdag 19. juni 2018

Flyvertinne blogg

Bli med bak kulissene i yrket som flyvert eller flyvertinne. Jeg har blogget fra første kursdag som cabin crew, gjennom hele kurset og hver arbeidsdag. Har du lyst til å jobbe som Cabin Crew i Widerøe?


Les mer om våre opptakskrav og kriterier som vektlegges i vurdering av kandidater. Jeg har bodd i Norge for tre år siden og skal avslutte min Engelsk Bachelor snart.

Jeg snakker spansk, engelsk, nork og litt portugisisk. Er det mulig å få en jobb (i Norwegian, SAS) som flyvertinne selv om man er ikke norsk? Stakkars jenten og dere, hvis hun flyvertinnen var en flyvertinne skulle hun kanskje ta brette deres somman skal gjøre på jobben sin, og i tileg sier at hun ikke gidder HVA! Det kaller jeg kaller jeg latskap på jobb og hun skriker til dere i offentligheten, nei håper hun fikk sparken og hun jenten som var alene i Portugal har det bra nå.


Naima har fått seg jobb som flyvertinne , og starter opp i mai. Det er bare ett problehun har en synlig tatovering som må fjernes! Visste du at kabinpersonalet i de fleste flyselskaper ikke har lov til å ha synlige tatoveringer?

Naima Haraldsen tar konsekvensen av dette når hun nå fjerner tatoveringen sin hos Remove. Barna er ute av redet og jeg åpner stadig nye dører. Har du vurdert en karriere som kabinpersonale i et flyselskap?


Jeg er glad jeg har skrivekløe. Nå søker SAS etter kabinansatte på deres ruter innenriks og i Europa. Innlegg om flyvertinne skrevet av lasseniila. Hei alle sammen og velkommen til min nystartede blogg ! Mitt navn er Lasse og midt i November en gang datt det inn en e-post i min innboks om at min måneder lange søknadsprosess hos ingen ringere enn SAS hadde vist seg å bli vellykket!


Flyvertinne -kostymer. Vi har forberedt et bredt utvalg av flyvertinne -kostymer for deg, og du vil finne sexy flyvertinne -kostymer og første klasses flyvertinne -kostymer som er elegante, og har en liten, retro fly-tralle. Når skolens sommerferie starter hvert år, er mange av oss som jobber om bord allerede ferdige med vår ferie.


Et tilbud til deg som er student og t. Studentbillettene kan benyttes på alle Widerøes egne ruter i inn- og utland. Har alltid hatt lyst til å bli flyvertinne , var på Gardermoen i forigårs og må innrømme at lysten ikke ble mindre når jeg så disse damene (og mennene) i de flotte uniformene. Men jeg tror det er vanskelig å bli flyvertinne.

Har hørt at SAS Braathens kun rekrutterer via bekjente og ved anbefalin. Det er ikke veldig spessielt, men jeg har faktisk laget meg en liste med Achivements (for seksuelle handlinger). Og flyvertinne var en av dem. Ellers har jeg landstitler (samleie med en som opprinelig kom fra det landet) hvor til og med Nord korea er med (er ikke helt sikker hvordan jeg skal få til det).


Men før både baking og blogg ble et faktum for Anne Brith, jobbet hun med helt andre ting. Hun har en bachelor i markedsføring, og da hun var år fikk hun seg jobb som selger i Hallmark i Nederland. Jeg har altså meget god kjennskap til de faktiske forhold hva arbeidsvikår og lønn angår. Er du som flyekspert klar over hvor lange dager vi har? I årene som flyvertinne tar Anne Brith igjen ungdomstida.


Hun reiser jorda rundt og lever livet. Kaller perioden den beste i sitt liv. Alle venninnene er flyvertinner. En samtale som kan du kjøpe med det rosa skjerfet fra mannen på det hjørnet i Beijing til uka?


Det islandske høyrepartiet Selvstendighetspartiet har regjert Islan aleine eller i koalisjon, de siste åra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg