torsdag 14. juni 2018

Navneliste guttenavn

Det vil si – navnene brukt av tre eller færre offentliggjøres ikke. Så dette er navn som bare fire til ti barn fikk i fjor. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. På jakt etter et langt navn til babyen din?


Et guttenavn jeg vil tipse om er Marcelius. Uttalt som Marselius, men kan også uttales som Markelius. I gamle kirkebøker blir navnet skrevet med s og ikke c. Gamle navn som ble tatt i bruk igjen for rundt 1år siden.


Hva skal babyen hete? Her finner du massevis av gode navnetips. Skal det være et populært navn, sjeldent, vekke minner fra barndommen, være gammelt. Finn guttenavn til babyen din.


Se populære, vanlige og sjeldne guttenavn. Se navnestatistikk med topplister for guttenavn. Guttenavn er mer robuste enn jentenavn på grunn av oppkalling, sier Ouren. Jakob er et typisk bibelnavn. Når også neste guttenavn på listen, Lucas, er bibelsk, ser vi at bølgen med bibelske guttenavn ikke er over.


Hvor mange heter det samme som deg? Da jeg lagde listene, så jeg på hvordan trendene har vært for navn de siste årene. Navn som er i rask vekst har fått litt bedre eller mye bedre plasseringer alt etter hvor stor farten oppover har vært, i antall fødte med navnene. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Leter du etter etter et norrønt navn til en gutt?


På denne siden finner du en alfabetisk liste over de vanligste navnene. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Den trygge siden om svangerskap fødsel gravid gravide uke til uke termin jordmor spørsmål svar fødsel eggløsning assistert befruktning barnløshet bekkenløsning.


Liste over personer i norrøn mytologi inneholder navn på personifiserte figurer som omtales i den norrøne mytologien. Persongalleriet i åsatroen består av ulike ætter og vesener som delvis flyter over i hverandre. Blant dem vi fant var Lerke, Diis, Eirun (alle jentenavn), Trygg, Thorn, Eggert ( guttenavn ) og Love (gutte- og jentenavn).


I Telefonkatalogen står en person oppført med det romantiske navnet Love Joy, og en annen har fornavnet Love Erik Peter. Men de er ikke de eneste med det kjærlige navnet. Det kan bli flere harde konsonanter i guttenavn.


Dette kan se ut til å være på vei i USA, sier Utne. Etter thailandske regler har alle faste etternavn. Det er altså en navnekultur som skiller mellom for- og etternavn. Nettsida inneholder også ei fornavnsliste. I Thailand er det navneskikker fra flere språklige og religiøse kulturer i bruk.


Navneliste guttenavn

Hovedsaklig er det en skikk som bygger på språket thai, og på de historiske språka sanskrit og pali knytta til buddhistisk religion. Kjente guttenavn med fransk tvist. Sebastian er et populært navn både i Norge og USA.


Den franske varianten Bastien er kortere og enklere. Jules er kanskje den nye formen for julian som er et navn som allerede er mye i bruk i Norge. Vi reiser stadig mer til utlandet, og selv om det virker fjernt i dag blir også babyen din en dag ungdom og voksen.


Kanskje ønsker han eller hun å studere eller jobbe i utlandet, og da kan det jo være fint å ha et navn som også medstudenter og kollegaer klarer å uttale. Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge. Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da fornavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre. I denne kategorien er kun navn med norrøn opprinnelse inkludert, det vil si navn med opprinnelse i perioden ca. Ja, det er ikke usannsynlig.


Lærke har en fin klang og de rette vokalene. I tillegg er det jo litt uvanlig, sier Utne. For et par århundrer siden var Lærke et av mange danske navn som ble brukt i Norge, forklarer han.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg