onsdag 20. juni 2018

Gratis spill for barn 4 år

Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men. Sammenlign priser på Playstation 4. Her finner du de morsomste spillene for hele familien!


Vi har blant annet jentespill, slik som påkledningsspill, dyrespill, sminkespill og eventyrspill.

For guttene har vi kjempekule racerspill, actionspill og idrettsspill. Dessuten har vi puslespill, slik som Bubble Shooter, Mahjong og Sudoko. Velg mellom over 1forskjellige spill hos Cartoon Network. Og i mange spill skal man kunne skjelne mellom forskjellige tall. Etterhvert er lesing en del av det å spille feks quiz spill eller kortetene i Monopol.


Bare kom i gang med å velge gode spill i vårt store utvalg. Ta evt barnet med på råd eller la deg inspirere av hva de har i barnehagen. Vi har masse spill til barn mellom - år her.

App for små barn – gratis spill med biler og dyr Kjøp i app kroner. Når du klikker på et dyr, et kjøretøy eller noe annet blir det animert, og den tilhørende lyden spilles av. De beste folk innen spilldesign er i gang og Lekeakademiet har fått tak i de morsomste og meste innovative spill til barn. Det er båd enoe de kan gjøre alene og morsomt sammen med en god.


Kjent lek og lær- spill helt fra cd-rom-tida. Fins i en rekke ulike versjoner fra førskole til småskolealder oog er blant de mest solgte norske spillene for barn. Morsomme øvelser, musikk og sang skal lære barna å sortere, telle, stave, løse problemer og leke med farger og former.


OUtviklet i samarbeid med foreldre, pedagoger og Nationalt Videncenter for Læsning i Danmark. Gjør barnet klart til skolestart, og kan også være til god hjelp de første årene på skole. Du kan også printe ut quizene – se under. Vår massive, spennende samling av Barnespill er flott for spillere i alle aldre.


Spill gratis spill - Barnasside. Utforsk mystiske verdener, bake deilig bakst og kjør den store, gule skolebussen! Du kan ta vare på lillesøster, designe ulike antrekk for Bratz Kidz dukker og dekorere et fint soverom. Det er også en perfekt løsning for foreldre lei av å gå etter barna sine og rengjøring kaoset etter pusslespill.


Hvorfor nedlasting puzzlespill og gratis spill for barn når du kan ha begge i ett spill. Før noen mister besinnelsen fullstendig over å se at spill som Rayman Legends ikke er nevnt i de eldre klassene, vil vi presisere at de aller fleste titlene her er like morsomme selv om du har nådd myndig alder.

Aldersgrensene fungerer slik at folk under år ikke anbefales å spille et spill med nettopp aldersgrense (PEGI) år. Barn kan spille over nett med andre, på en delt skjerm med en venn i sofaen, eller alene i ulike oppdragsmodus. At spill har mulighet for lokal flerspiller er sjelden vare nå til dags, men absolutt et pluss slik at man også kan spille sammen i samme rom. Les anmeldelsen av spillet her. Små apper har samlet opp gratis barnevennlige apper til smarttelefoner og nettbrett med Android- og iOS-plattformen.


Her har vi samlet vårt store utvalg av spill til barna. Vi har de klassiske spillene til barn , brettspill til barn , spørrespill til barn , pedagogiske spill til barn , kortspill til barn og mye mer. Som far til en jente på snart år har jeg prøvd en del spill og apper for mobil og nettbrett, og her kommer mine anbefalinger for alderen 1-år. De ulike applikasjonsbutikkene florerer av dårlige og ofte amatørmessige spill , mange av dem er bare laget for å lure barna til å trykke på kostbare lenker.


Men med vår side Barna vil gjerne spille bare i god kvalitet og interessant spill. Og hvor mye tid dette tidsfordriv vil oppta i livet til alle barn , er det opp til foreldrene bare. Pedagogiske spill for barn år.


Professor ved institutt for barnehagelærerutdanning ved Høgskolen i Oslo og Akershus, Margareth Sandvik, forteller at apper kan være pedagogisk gode læringsarenaer for språk hos barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg