tirsdag 5. juni 2018

Gode bakeoppskrifter

Gode bakeoppskrifter

Vi lar oss stadig inspirere av lekre kaker og nye trender. Med enkle teknikker og dekor ser kakene utrolig flotte ut! Saftig gulrotkake i langpannekake. Endelig sesong for epler.


Prøv vår deilige kake i dag. Det er sesong for blåbær. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til.


Lag på lag med gode , søte smaker, denne Oreokaken imponerer! Seks gode kakeoppskrifter til festen I mai og juni trengs ofte kakeferdighetene å hentes frem, enten det er til nasjonaldagen, konfirmasjoner, barnedåp, bryllup eller bare en sommeravslutning. Her er et knippe oppskrifter, fra det helt enkle til det avanserte som kan komme godt med i dagene som venter. Mine beste kaker. Nedenfor har jeg samlet de beste kakene som jeg har publisert på bloggen (i uprioritert rekkefølge).


Her blir du servert masse gode bakeoppskrifter som nok skal kunne fylle hjemmet med deilig lukt. Hva med ferskbakt brød med brunost på til kveldsmat? Ingenting smaker bedre. Bakedronninga Rachel Allen har i tillegg til det hevefrie natronbrødet gode tips til heving av brøddeig. Hennes deig til hvitt brød bør helst stå på et lunt sted i opptil tre timer,.


Påsken er tid for å samle gode venner og familie rundt bordet igjen. Deilige, lange påskefrokoster, gode middager og ikke minst mange flotte turer ute i det fri. Håper dere alle får en riktig god påske enten det er på fjellet, ved sjøen eller i sofaen.


Gode bakeoppskrifter

Elsker du å lage mat etter matoppskrifter så er dette siden for deg. Her finner du gode oppskrifter til frokost, matpakke, etter skoleti middag og kos i helgene for barna. Noe for enhver smak. Ta turen innom her, da vel!


Ikke bare er dette en bok med gode bakeoppskrifter , men den er også krydret med “grønne tanker” (tanker rundt økologi og bærekraft, red. anm.). Høstferien er begynt i deler av landet. Derfor frister Wenche med flere gode bakeoppskrifter som du kan ta med på tur, eller nyte inne i. Sju gode oppskrifter på kjøttkaker Til hverdags, til buffeten, i matpakka – kjøttkaker kan brukes til alt.


Gode bakeoppskrifter

Her får du gode oppskrifter på sunnere snacks. Vi har samlet de beste oppskriftene på sunne varianter av klassikeren, så kan du tilberede dem akkurat slik du ønsker. Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen? Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker.


Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre. Du kan imidlertid bruke hirse, ris, mais, bokhvete og glutenfri havre som gode alternativer. I tillegg er også linfrø, gresskarfrø, solsikkefrø, sesamfrø og nøtter deilige å blande inn i baksten.


Gode bakeoppskrifter

Jeg vil påstå at det er en myte at det er vanskelig eller tidskrevende å lage kake. Her er enkle kaker du kan lage istedenfor å ty til posekake. Glutenfritt var et av ønskene.


Så her er den – ukas ønskeoppskrift er glutenfrie kaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg