mandag 11. juni 2018

Statistisk sentralbyrå navn

Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. To navn til sammen er det 3prosent av guttene og 3prosent av jentene som får. Etternavn som slutter på sen er det stadig færre som får.


Statistisk sentralbyrå navn

Marie er egentlig Norges vanligste navn. Anne er det desidert mest brukte første fornavn for kvinner. I tillegg finnes eldre versjoner og korrespondansetabeller. SSBs data om personer, virksomheter og foretak er koblingsbare, og dekker emner som demografi, sosioøkonomisk bakgrunn og miljø i hele Norge. Klassifikasjoner er offisielle kodeverk der kategoriene skal være gjensidig utelukkende og uttømmende.


Det gjelder menn i alle aldre. De fleste er trolig oppkalt etter profeten Muhamma sier han. På årets ti på topp-liste finner vi nå flere kjente idrettsnavn. Vi søker deg som er kontaktskapende og har en positiv holdning til å utføre arbeidsoppgavene raskt og grundig. Du må i tillegg ha me.


Emma kommer fra tysk og betyr stor. Single Signon kun for SSB ansatte. Datasettet inneholder 8-sifret kode, nivånummer og navn. De fire første sifrene i koden utgjør kommunenummeret.


Delområder vil ha som siste to siffer. Nivånummeret har verdien for delområde og for grunnkrets. En kommune er både en politisk, administrativ og regional enhet.


Statistisk sentralbyrå navn

Kommuner har en videre regional inndeling i delområder og grunnkretser. De har navn du mest sannsynlig aldri har hørt før: – Jeg synes det klinger bra. Alle har vi en Anne kjær! Gratulerer med navnedagen til Anne, Anne Berit, Anne Lise og alle andre med Anne i navnet sitt! Kjært barn har samme navn.


Nesten to prosent av alle menn og gutter i Norge heter Jan. Offentlig forvaltning. Er dette ditt firma?


Vi gir deg navn , telefon, epostadresse, hjemmeside, kart og mer til mer enn 5. SSB er hovedansvarlig for å dekke behovet for statistikk om det norske samfunnet og skal også være en pådriver i det internasjonale statistikksamarbeidet. Statistisk Sentralbyrås oppgaver. Astrid har navnedag 13. Ikke lytt til besteforeldrene når du skal finne navn til barnet ditt.


Sverige, Finland og Estland. Hør resten av navneekspert Jørgen Ourens navnelov her. Ingen produserer mer offentlig statistikk enn SSB, og få kan vise til mer pålitelig data enn SSB. Mange kreative navn har blitt gitt til norske barn opp gjennom åra!


Statistisk sentralbyrå navn

Hvis du måtte velge, hvilket navn hadde du gått for? For flere uvanlige navn fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg