fredag 8. juni 2018

Badeland kreta

Badeland kreta

Bestill din drømmeferie til Kreta i dag. Book fly og hotell med Apollo her! Se alle reiser til Rhodos. Oversikt over alle turer til Kreta. Syden og andre varme strøk.


Finn billetter til Kretas badeland. Book online nå for de beste prisene! Kreta er stedet med de lange sandstrendene, sol og varme.


Late dager der en spiser på tavernaer og bor på gode hoteller. Ikke alle vet at det også er flotte badeland på Kreta , med alle mulige (og umulige) aktiviteter som kan fylle en hel dag for hele familien om en ønsker. Et av disse er Limnoupolis Water Park.


Badeland kreta

Den rosa stranden Elafonissi Beach er et must på Kreta -turen! Opplev det beste Kreta har å tilby gjennom våre spennende utflukter. Med familien på Kreta. Aqua Creta Limnoupolis: Badeland - Se 6reiseanmeldelser, 1objektive bilder og gode tilbud på Varipetro, Hellas på TripAdvisor.


Har dere lyst til å ta et avbrekk fra hotellbassenget og stranden er det mer enn nok av annet å finne på for store og små på Kreta. Her er det flere store badeland og fornøyelsesparker hvor dere kan tilbringe fartsfylte dager. Kretas akvarium og naturhistoriske museum er også populære attraksjoner for familier. SplashWorld er hotell der du hele ferien har fri tilgang til et badeland med sklier og lekebasseng for både små og store. Hvis du må vise et kort eller armbånd for å komme inn, vil du får dette ved ankomst til hotellet.


Badeland kreta

Noen ganger er badelandet en del av hotellområdet, andre ganger ligger det et stykke unna, se under respektive hotell. Men det er også mange som aldri har vært der, og derfor har vi satt sammen en guide for nybegynneren på Kreta. Hvor skal du reise.


Acqua Plus Water Park is biggest and safest waterpark in Crete, the tallest and fastest slides are here near HersonisSos, Heraklion and Malia. I give my consent to Watercity to contact me for information, offers or news of the park. We respect your privacy and your personal data.


Geniet van de zon op Kreta. Boek nu en profiteer van de Sunweb Vroegboekvoordelen. Boek veilig je vakantie, met Laagste Prijsgarantie! Bekijk het ruime aanbod naar Kreta.


Profiteer het hele jaar door van de TUI Garanties. Star Beach – Hersonissos, Kreta. Et kjempebra badeland der familier kan slappe av. Det ligger dessuten rett ved stranden og har flere basseng, lazy river og et badeområde for de minste. Vandlande på Kreta.


Badeland kreta

Der er tre vandlande eller aquaparker på Kreta. På Kreta finner du de fleste av de typiske matrettene som finnes i resten av Hellas. Noen typiske Kreta -ingredienser er snegler, fjellgeit og den røkte apaki-skinken.


Ruinene av deres statlige palass finnes blant annet i Phaistos, Gortys og. Mange reiser til Chaniakysten der feriebyene ligger som perler på en snor, men hvorfor ikke velge Rethymnon neste gang? Her får du en genuin gresk by med en fantastisk fin sandstrand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg