fredag 29. juni 2018

Sjokoladekake uten egg med kefir

Sjokoladekake uten egg med kefir

Sjokoladekake med kefir er en saftig og veldig myk sjokoladekake i langpanne. Se også oppskrift på Konfektkake i langpanne, som er en basert på en lignende oppskrift. Oppskriften er til stor langpanne.


Varm stekeovn til 180°C. Sikt inn hvetemel, kakao og natron. Visp sammen til en glatt deig. Bland kefir og natron, ha i sukker og pisk godt i mixer.


Ha i resten av det tørre, smeltet smør tilslutt. Helles i smurt eller bakepapirkledd langpanne. Kjenn med en pinne om den er stekt. Saftig sjokoladekake som er laget uten egg ! Og skuffelsen er alltid like stor for en eller flere av de små gjestene hvis de ikke kan spise den fristende kaken med masse deilig pynt på toppen. Det er tid for sommeravslutninger, og da er det kjekt å ha en skikkelig god oppskrift på sjokoladekake i langpanne, som både er lett å få til og rask å lage.


Sjokoladekake uten egg med kefir

Denne kaken inneholder ikke egg , men surmelk i deigen gjør at kaken blir kjempesaftig likevel. En favoritt blant store og små! En god sjokoladekake med kulturmelk og uten egg. Den er god for alle annledninger. Kaka er bakt helt uten egg , melk og gluten, men merk at jeg dessverre ikke har helt oversikt over hvorvidt de øvrige ingrediensene er trygge for eggallergikere.


Katie Melua) Crazy Cake er en SPENNENDE og SUPERDEILIG sjokoladekake , som er veldig populær i Amerika! Kaken er enkel og rask å lage og blir alltid en SUKSESS! Hell røren i en stor langpanne kledd med bakepapir. Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 200º i ca.


Sjokoladekake uten egg med kefir

Bland inn mel, vaniljesukker, natron og krydder. Legg litt bakepapir på toppen om den begynner å mørk. Sjekk om kaken er gjennomstekt med en tynn trepinne. Denne enkle sjokoladekaken uten egg er saftig og enkel å røre sammen.


Perfekt å lage til store og små anledninger når du trenger et allergivennlig alternativ til den klassiske sjokoladekaken i langpanne. Himmelsk sjokoladekake med kefir. Dette er en kake som passer å servere til de aller fleste anledninger, for hvem liker ikke sjokoladekake ? I denne oppskriften har vi laget en deilig krem på sjokoladekaken som gjør den enda mer festfin. Nyt sjokoladekaken sammen med et glass iskald melk.


Sjokoladekake uten egg med kefir

Det smaker godt, samtidig som melkeglasset gir deg viktige næringsstoffer du trenger hver dag, for eksempel jod og kalsium. Se flere deilige sjokoladekaker her. Pynt kaken med kumkvatsskivene og kjernene fra granateplet like før servering. En sjokoladekake MÅ være saftig for at den skal være god.


Det har vært mange år jeg ikke har spist sjokoladekake grunnet minner av tørr kake som faller av gaffelen i mange biter og som må skylles ned med væske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg