fredag 15. juni 2018

Grete roede nettkurs

Vi har noe for alle, velg mellom kurs i gruppe, en-til-en eller nettkurs. Meld deg på et kurs i dag! Finn kurset som passer deg! Få en gratis prøvetime!


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.

Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Søk gratis i Norges største og mest komplette kursoversikt. Nettkurs Nytt søk Du vil få din egen kursleder som gir deg personlig oppfølging hver uke på PC, nettbrett eller mobil. En sunn livsstil handler om å bygge gode vaner. Roede -metoden gir deg store og små verktøy for å få det til.


Et Roede -kurs på nett kan du ta når som helst og hvor som helst – du trenger kun pc og nettilgang. Du får kursbok, samt din egen kursleder som gir deg individuell oppfølging via din nettside, hver uke.

Roede Senior er et kurstilbud til deg over år. Roede Med baby er tilpasset deg som ganske nylig har fått baby og som ønsker å blir kvitt graviditetskiloene. Roede Gravid er for deg som er snart skal bli mamma. Roede Nettflex er vårt mest flexible kurs. Her kombinerer vi nettkurs og personlig møte med kursleder etter ditt behov.


Vurderer og starte på et ung kurs! Bruk heller pengene på noe fornuftig eller noe morsomt. Det finnes mange gratis tips til sunt kosthold på nettet. For eksempel kommer man langt med å kutte ut sukker og andre raske karbohydrater, og komme seg i aktivitet.


Likevel var jeg såpass misfornøyd med kurset at jeg ikke kommer til å melde meg på et nytt. Her kan du logge inn eller registrere bruker. Velkommen til Roede.


Noen som vil dele sine erfaringer med nettkurs ? Hvordan det foregår osv. Er ganske så ny innen dette og ønsker å ta av kg.

På et nettkurs får du din egen nettside der du hver uke fyller inn en rapport til kurslederen. Denne skal leveres en fast ukedag innen kl 12. Skal kanskje presisere litt.


Har selv gått på flere nettkurs i løpet av ett år. Grete Roede - Gruppepress som funker - for alle Roede -kurs. Jeg har gått ett kurs. Så ble det litt tyngre og da hadde jeg behov for å prate med noen hver uke så da gikk jeg over til vanlig kurs. Men er du motivert og er opptatt, er det helt supert!


Starter på nettkurs i dag. Kan ikke fatte å begripe hva det kurset skal være godt for? Hva lærer du der liksom? Då har eg tatt skrittet og meldt meg på nettkurs. Skummelt og spennande.


Andre som begynner på sitt første nettkurs på mandag?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg