fredag 1. juni 2018

Glasur med philadelphia

Bland browniesmix med hvetemelet, Regia Bakekakao og Freia bakepulver. Rør inn eggene og melken. Bland sjokoladesmøret i røren og rør til en jevn blanding.


Hell røren i en smurt og strødd springform (ca. cm). Stekes ves 1°C i ca.

Når kaken er avkjølt blandes ingrediensene til glasuren , som så fordeles jevn på kaken. Bare å gange opp om man skulle trenge mer. Når det gjelder glasuren på toppen, det står 5gram melis så bruker jeg aldri mer enn maks 1gram melis ilag med philadelphia osten.


Det er lurt å røre sammen smør og melis først, så du er helt sikker på at du ikke får smørklumper i glasuren. Kaken er kjempefin å fryse. For å unngå søl med glasuren , er det lurt å sette kaken i kjøleskapet til glasuren er stivnet (gjerne over natten).


Ha så stykkene i små fryseposer og frys ned uten trykk på toppen.

Gulrotkake med ostekremtopping. Glasur : pakke philadelphiaost g smør 1g melis ts vaniljesukker Pisk eggedosis. Vend forsiktig inn alt det. Så ble det litt baking igjen.


Er fra Magnolia Bakery, og min favoritt blant vaniljecupcakene. De blir saftige og myke, og er like gode dagen etter de er laget. Kan fint kombineres med langpannebunn pubilsert her tidligere på bloggen. Det er nemlig kvalitetssikret #128521; Nammenam og god helg! INGREDIENSER: plater dronning kokesjokolade.


For mer intens sjokoladesmak kan du bytte ut en plate med kokesjokolade fra Freia. Legg en kjøkkenhånkle over. La kaka avkjøle seg helt før du begynner med glasuren. Kaka må være helt avkjølt.


Del kaka i to (på langs!). Ha på lokket og smør et nytt lag på toppen. Pynt med litt revet gulrot.

Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt!


Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Glutenfri gulrotkake med glasur. Vi lagde denne i en liten langpanne, men jeg tror en må ha mer gulrot i for den blir noe tørr, eller steke den mindre i mindre form.


Oppskrift fra Toro. Saftiga och goda morotsmuffins med philadelphia -glasyr passar lika bra till kalaset som till kaffet. Grädda muffinssmeten i ugn och låt sedan de vackra bakverken svalna lite före du garnerar dem med den lena och syrliga glasyren. Til ostemasse i ei kaldstivna ( med gele) ostekake kan den brukast. Test med en strikkepinne eller annen tynn pinne for å se om kaken er ferdig.


Gjør gjerne dette når det har gått time. Philadelphia og philadelphia light har litt ulike eigenskapar. Husk at alle ovner er forskjellige og steker dermed forskjellig.


Hvis pinnen kommer ut av kaken med kakerøre så la den stå lenger. Ellers kan du gjerne pynte den med stivpisket krem eller som jeg har gjort her, med deilig sjokoladekrem. Smør godt med glasur på bunnen. Disse cupcaksene får en nydelig smak av mørkt sjokolade.


Frostingen er helt fantastisk med en silkemyk kremet konsistens, sier ukens matblogger Fredrik Solbakk Andersen til Godt. Sjekk med en trepinne om kaken er ferdig. Stikk pinnen i midten av kaken, hvis det ikke fester seg noe til pinnen er kaken ferdig.


La smøret bli romtemperert slik at det har samme konsistens som kremosten. Pisk kremost, smør og melis med håndmikser eller i hurtigmikser til du får en glatt krem med smørbar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg