torsdag 26. oktober 2017

Stjernetegn jomfru

Stjernetegn jomfru

Kvinnelig jomfru : Den kvinnelige jomfruen er tøff, men ofte beskjeden. Hun er en perfeksjonist sjelden er forsinket. I tillegg innrømmer hun aldri sine feil og har lett for å kritisere andre.


Jomfruen er en skøn medarbejder at få for enhver virksomhed. Hun, eller han, er ikke bare hårdtarbejdende, men er også meget drevet af sit arbejde. Hun føler en kæmpe loyalitet over for den virksomhe hun arbejder for. Vi kan like godt si dette først som sist. Og det er ikke kjærlighet når planer hele tiden blir avlyst.


Dette er altså året du skal lete etter stjernetegn som vil investere like mye som deg i forholdet. Stjernetegn som har forbokstaven v, enkelt og greit. Men når en jomfru virkelig “skinner”, er der praktisk taget ingen af de andre stjernetegn , der kan matche dem. Når en jomfru er selvsikker, er de de mest succesfulde, strukturerede og kreative af alle stjernetegnene.


Stjernetegn jomfru

Par med motsatt stjernetegn De stjernetegnene er delt inn i et sirkulært vektorsystem. Hvis partneren din sitt stjernetegn er rett overfor ditt, kan dette bli en veldig bra match. Ifølge Edut kan dere være to rake motsetninger som ikke ønsker å ha noe å gjøre med hverandre, eller så kan du være yin-en til hans yang. Men det tager tid at komme ind til kernen, for som Jomfru er du meget påpasselig med at dele ud af dine følelser – og med at lade nogen komme tæt på. Før en Jomfru siger ja til et arbejde, så vil de altid forsøge at analysere sagerne præcist.


Ja, meget kan jo ske. Og alt der kunne ske, står skrevet i stjernerne. Mennesker født mellom 24. Hvilket stjernetegn dere er født inn i, trenger ikke nødvendigvis å ha en stor innvirkning på forholdet. Men det kan være lurt å undersøke om egenskapene deres passer godt sammen eller ikke.


De kan bli trukket ned av sin trangsynthet og falle inn i en rutinert live, samtidig som dem henger for mye med fortiden og holder seg igjen. Den typiske JOMFRU er systematisk, setter pris på orden og grundighet. De er derfor særlig egnet til oppgaver, som de fleste andre tegn unngår.


Det er ikke særlig jomfruelig eller kyskt. Er du født i Væren? Da er du dynamisk, høy avgjørelseskraft, har stort initiativ og motivasjon og er ærlig og direkte. Men du har også en tendens til sinne, aggresjon, grovhet, utålmodighet, egoisme og raseri. Du kan kjenne igjen en Jomfru i en forsamling som den personen som kommer med en enkel, praktisk kommentar eller innvending som resten ikke har tatt hensyn til i sin opprømthet.


Stjernetegn jomfru

De kritiske og analytiske evnene er velutviklet, så den oppdager lett manglene ved andres resonnement. Horoskop kan avsløre om dere er en god match. Her ser vi på stjernetegn som IKKE passer sammen. Finn ut om dere er en dårlig match ifølge stjernene!


I enhver Jomfru bor det nemlig en liten fan, som ønsker å vite alt om sin utvalgte, og dette inkluderer alle små og store forbindelser som sterk eller vagt er knyttet til deg. Læs dit stjernetegn. Herunder finder du oversigt over de forskellige stjernetegn , samt et kort karakteristika resume, som er kendetegnet for netop dit stjernetegn.


Du finder dit stjernetegn ved at kigge på fødselsdatoen - og ved at klikke på stjernetegnet kan du læse mere detaljeret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg