mandag 23. oktober 2017

Dnb julekalender

Dnb julekalender

Få uforpliktende tilbud. Søk direkte på nett. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Vi har fikset kalendergavene. Kjøp ferdig kalender med pakker!


Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår. Gode produkter på tilbud. Skjønnhetsprodukter på nett. Altfor mange kjøper tulleting som barna egentlig ikke trenger, bare fordi alle skal ha gavekalender.


Jeg mener det er bedre å spare disse pengene, eventuelt spare dem til å finne på noe kjekt sammen. Slik ble ideen til å lage sparekalender istedenfor julekalender født, forteller hun. Kvinner og barnefamiliene drar opp snittet.


Nylig lanserte DNB en helt ny app til Apple Watch. Vet du hvilken det er? Fyll inn svaret og informasjonen nedenfor. Vi deler ut to Apple Watch på juleaften.


Julekalenderen er ikke lenger kun forbeholdt de små. Mange får nok julekalender av foreldrene helt til de flytter hjemmefra en gang i 20-årene. De siste årene har det også blitt en trend med egne julekalendere for voksne, forteller forbrukerøkonom i DNB Silje Sandmæl.


Bruker nordmenn for mye penger på julekalender ? Vi starter julegaven og gir million. Her er forbrukerøkonomens beste tips til julekalender for barn. I fjor planla vi å bruke 4kroner i snitt på julekalender , ifølge undersøkelse gjennomført av Ipsos for DNB. Det kan fort bli for mange pakker – små pakker kan fort blir dyrt, og sette kreativiteten på prøve.


GI VIDERE: – En julekalender trenger ikke å handle om å få. Be barna dine om å samle inn ting de ikke bruker lenger, eller som de ønsker å gi bort til noen som trenger det mer. På den måten får barnet oppleve giverglede og det å ofre noe, sier Silje Sandmæl, forbrukerøkonom i DNB : Foto: NTB Scanpix.


Vi hjelper bedrifter med å lykkes fra oppstarten til vekst, i og utenfor Norges grenser. Hos oss kan du beregne og søke lån, prøve valuta- og lånekalkulator og utføre daglige banktjenester. DNB gikk i november ut med en undersøkelse utført av Ipsos som viste at nordmenn blar opp nesten milliard kroner på julekalender -innkjøp i førjulstiden.


Nå innrømmer DNB at det var en bom på 2millioner kroner, etter at en regnefeil ble oppdaget. DNB er Norges største finanskonsern og tilbyr finansielle produkter og tjenester bl. Vinner i luke ble Mario Prinz - gratulerer! I luke lurer vi på hva Siljes sparetips på matposten er? Følg med og vinn fine premier i hele desember!


En fersk underskelse gjennomfrt av Ipsos MMI for DNB viser at vi skal bruke milliarder p rets julekalender. Publisert av: Eirik Landsend Henriksen - 16. Deltar du i julekalenderen denne uken, kan.


Pass opp for falske SMS-er. Får du en SMS som ber deg sikre din konto eller lignende, ikke klikk på lenken. Vipps ber deg aldri oppgi sikkerhetsinformasjon på SMS eller e-post.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg