fredag 6. oktober 2017

Jentenavn på c

Daglige spesialtilbud på hoteller. Døgnåpen live kundeservice. Alltid garanti om lavest pris! Bestill nå, betal senere og spar penger. Gratis avbestilling!


Jentenavn på c

Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter.


Finn jentenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne jentenavn. Se navnestatistikk med topplister for jentenavn.


Jentenavn på c

Det er ofte bokstavene voksne sjelden har navn som begynner på som foreldre ser etter. Navn på L og særlig jentenavn på N kan være fine å bruke nå, sier han. Noen av navnene på listen kan Utne fortelle at ikke har hatt klare topper, men blitt vanlige fordi de er brukt over lengre tid.


Cora Catharine eller. Kora Katarine Anbefaler å bruke samme forbokstav siden det er samme lyd (k) Syns du hadde plassert h-en rart, det betyr at den er helt unødvendig og bare til pynt. Jentenavn - norskenavn. På jakt etter det perfekte jentenavnet som begynner på A? Her er over 1gode forslag til deg! På denne siden har vi listet opp en rekke spesielle og sjeldneguttenavn.


Jentenavn på c

Venter jente, og trenger navn på C. Har tenkt på Camilla og Charlotte hittil, men er usikker. Og jeg og gubben er IKKE enige. Avis - et massemedium staver i virksomhetens na. Anonymous poster hash: bbf3a. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen.


Har lyst på et jentenavn på M dersom jeg skulle være så heldig å bli gravid med ei jente. Noen som har noen favoritter å dele? Tenker litt på Mie - men mannen liker ikke dette så veldig. Har ei venninne som ønsker seg ett jentenavn på G, jeg kommer ikke på noe!


Jentenavn på c

R-navnet kan både være for og mellomnavn. Leter du etter samiske jentenavn ? Da har du kommet til riktig sted! Har Carina og Celine fra før av, og trenger et jentenavn på C som passer med de andre. Men min samboer ønsker at denne jenta å skal ha navn på O. Hans forslag er Oda.


Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg