fredag 13. oktober 2017

Klør over hele kroppen om natten

Finn laveste nettpris her. En mann er er plaget av en intens kløe over hele kroppen. Noen ganger varer kløe lenge og er intens. Når man gnir eller klør området, blir kløen verre, og.


Denne syklusen kan være vanskelig å sette en stopp for, men hvis man fortsetter å klø seg kan det skade huden og forårsake infeksjoner. LES OGSÅ: Kløe rundt endetarmen er svært vanlig.

Hepatisk kløe er særlig sterk i håndflater og i fotsåler, men i de alvorligste tilfellene er kløen over hele kroppen , og pasienter kan beskrive kløe i øregang, nesebor og endog bak øynene. Intensiteten kan variere fra irriterende til nærmest brennende kløe. Kløen er mest sjenerende om natten. For ca tre uker siden, begynte jeg å få intens kløe over hele kroppen.


Kona mi bruker aerius mot allergi, så jeg prøvde å ta dette. Det hadde ganske god effekt, men hvis jeg glemmer å ta en tablett kommer kløen umiddelbart tilbake. Jeg klarer ikke å slappe av i det hele tatt.


Kløe over hele kroppen skyldes ofte inflammation eller irritation af huden og kan være forbundet med udslæt eller andre symptomer i huden.

I nogle tilfælde kan det imidlertid virke som om , at kløe over hele kroppen opstår af sig selv – uden at have en umiddelbar årsag eller være relateret til andre helbredsmæssige problemer. Når det klør , får vi en stærk trang til at kradse eller klø på huden. Det kender vi alle, og det er en helt naturlig reaktion. Hudkløe kaldes pruritus på latin. Det kan forekomme et enkelt sted på kroppen eller over hele kroppen.


Dette har da vel ingenting med sengen å gjøre. Jeg klør når jeg blir trøtt, over hele kroppen , og det skjer uavhengig av om jeg ligger i senga, sitter og hangler over pensumbøkene eller er ute på reise. Det er nok rett og slett noen nerveender som blir litt overfølsomme når jeg blir trøtt. Hei, de siste to dagene har jeg hatt ei helvettas kløe over hele kroppen.


Er helt forjævlig når jeg prøver å sove. Prøver å dysje, skifte sengetrekk, skifte klær, men ingenting hjelper. Har brukt det samme vaskepulveret i flere uker, men jeg ser ikke bort fra det. En grei tommelfingerregel er et absolutt maximum av en dusj pr dag, om ikke situasjonen skulle tilsi noe annet, helt unntaksvis.


Og vel så viktig som hyppigheten av dusjingen, er å være klar over at vanlig hud som ikke er direkte tilsmusset, ikke skal gnis inn med såpe over det hele. Begrens såpen til skrittet, armhuler og tær. Hva er kløe i huden?


Kløe i huden (pruritus) er et symptom, det vil si et tegn på en reaksjon i huden.

Nå føler jeg at kløen begynner å spre seg. De siste dagene har jeg klødd voldsomt også på den andre skuldra og på brystet, og om kveldene spesielt har jeg en følelse av at det kravler insekter under huden min over hele kroppen ! Det flytter seg fra fingrene, til magen, til lårene, ryggen, overalt, og jeg blir SPRØ! Nyresykdom gir ingen utslett.


Det klør over hele kroppen , og ikke bare på magen. De vanligste blodprøvene som gir svar på om det foreligger nyresykdom heter kreatinin (skal være under for henne) og urea (skal være under i hennes alder). Et annet kjennetegn er utslett som ser ut som små innsektstikk eller småsår. Dersom du klør på utslettet, kan du få skorpebelagte sår. Du kan klø over hele kroppen , men voksne får som oftest bare utslett på noen få steder.


Barn får oftere utslett over større deler av kroppen. Klør over hele kroppen om natten. Frst kraftig kle der midden befinner seg, men klen rammer etter hvert hele kroppen. Prver la vre kl, men det er fryktelig vanskelig.


P hendene og fttene og nedentil, men frer til kle over hele kroppen unntatt i ansikt og hodebunn. Nogle ntter er jeg udsat, ligger uroligt og klr mig meget, med store rifter og. Behandlingen er enkel med Nix som smøres fra halsen og ned spesielt grundig på hender, under armene, men ellers over hele kroppen utenom ansiktet. Man beholder kremen på i timer, neste dag dusj og rene klær og sengetøy. Dersom andre i omgangskretsen klør , trenger de sannsynligvis samme behandling.


Når du klør deg, vil huden bli ytterligere irritert, rød og varm, og væsketapet øker. I begynnelsen var det rde nupper som kldde, etter hvert rde. Klen er ofte mest generende om natten. Hvis man pludselig fr kle over hele kroppen uden anden pviselig grund.


Jeg vknet en natt av at jeg kldde sinnsykt mye over hele kroppen. Det er periodevis, noen ganger kjenner jeg ikke så mye til det - men når et setter igang å klø, klør det sånn at jeg kunne klødd meg til blods om jeg ikke hadde tatt meg sammen. Men kan ofte klø på hele leggen. Bak på lårene også til tider.


Det fremtredende symptomet er kløe, som ofte er intens og mest uttalt etter leggetid. Man klør over hele kroppen , bortsett fra i hodet. Det antas at kløen skyldes en slags allergisk reaksjon på midden.


Kløe forekommer oftest sekundært til hudsygdomme, men kan skyldes anden underliggende sygdom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg