tirsdag 17. oktober 2017

Morsomme brettspill

Stor automat oversikt, alle de gamle gode pluss alle de nyeste finner du her. Bredt utvalg av spill. Ser du etter tips til et morsomt brettspill til spillkvelden? Da har du kommet til riktig sted. Disse brettspillene kommer garantert til å ta brettspillkvelden til nye høyder, og er perfekte å ta med når du skal på hyttetur med venner eller på påskeferie med familien.


Brettspill for barn - morsomme og lærerike spill for unge.

Har du små barn i familien som vil være med å spille når det er spillkveld? Hos Lekeakademiet finner du de mest populære og helt klassiske familiespill som Matador, Ludo og Afrikas Stjerne. Men kategorien her byr også på andre morsomme og underholdende familiespill, som helt sikkert vil kunne få mange timers moro med. Se vårt utvalg og kjøp på nett her! Innimellom kan det være utrolig hyggelig å bytte ut de mange skjermene med noen morsomme brettspill og nyte en kveld sammen med venner og familie – akkurat slik man gjorde når man var liten.


Nedsatt pris på brettspill. Spillet som garanterer mye latter og morsomme diskusjoner-. Monopoly Cheaters Edition NO.

Vi jobber hele tiden med å fornye SpilleSpill. Meld deg inn og opprett din egen konto, og få glede av mange ekstratilbud! Hver dag legger vi ut nye spill på nettsiden, slik at du kan spille nye spill hver dag! Norges første og største nettsted viet til kabal.


Spill kabal gratis online direkte i din nettleser. Med Norges størte samling av gratis kabaler finner du fort din favorittkabal. Vi har mange morsomme kabaler for barn og voksne, og blir du lei av en kabal, har vi alltid en kabal med større utfordringer.


Det kan både være morsomme barnespill som dere tar fram når dere skal ha en koselig stund sammen i familien - og det kan også være morsomme spill for de barn som kan spille selv sammen med vennene. Kanskje fnyser ditt barn - eller enda. Barnespill kan også være lærerike spill, både inndirekt og direkte.


Har lyst til å kjøpe meg et nytt et. Selv har jeg Kokkelimonke, som er UFATTELIG morsomt. Er det noen som har et å anbefale? Og så har jeg et som heter Sånn kan det låte.


Sistnevnte har jeg ikke prøvd å spille enda, men det er noe a la Beat for Beat. Vi har testet noen brettspill og kommer med noen anbefalinger til brettspill til småbarnsfamilier. Her er en test av brettspill for småbarnsfamilier rett og slett.


Til barnebursdagen har vi flere morsomme varianter som er perfekt for å underholde barna!

Sett halen på eselet spill, enhjørning spill eller fiskedammen er noen eksempler på populære favoritter! Spill og hyttekos er som hånd i hanske, og du kan nesten ikke reise til fjells uten et par brettspill i sekken. Dette er i stedet spillet om alt det man ikke lærte om på skolen. Over 4hysterisk gale, bisarre og totalt meningsløse, men likevel superinteressante og underholdende spørsmål, som er like morsomme å kunne svaret på som å høre svaret på.


Påsken er rett rundt hjørnet og for mange betyr det familietid og brettspill. TV Hjelper deg har testet fem spill, som kan ta opp kampen med de gode gamle favorittene. Her kan du bla deg gjennom undervisningsopplegg, leker, pedagogiske triks og mye mer!


Du kan søke etter ønsket informasjon, eller sortere etter fag, navn, forfatter, klassetrinn, stikkord eller forfatter ved å klikke på tittelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg