mandag 2. oktober 2017

Morsomme kaker til barnebursdag

Morsomme kaker til barnebursdag

Her finner du alt til en vellykket barnebursdag– Se utvalget, og bestill deres favoritter! Pinatas til feiringen? Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former.


Morsomme kaker til barnebursdag

Finn festdekoret til ditt party. Hos oss finner du festlige kakeoppskrifter til barnebursdag. La deg inspirere av uimotståelig klassikere og kaker med ny vri. En flott bursdagskake trenger ikke å være vanskelig å lage, selv om det kanskje ser sånn ut.


Under har vi samlet to morsomme (og relativt enkle) kaker du kan bake til barnebursdagen. Hvis du ikke orker å lage kaken fra bunnen av, får du kjøpt ferdigposer med både cupcakes, sjokoladekake og sukkerbrød. Da er det bare pynten som.


Morsomme kaker til barnebursdag

Velg din favoritt: Fotballcupcakes. Gled barnet ditt og alle de små og store gjestene med festlige bursdagskaker! Ingen bursdag uten kake.


Lag en saftig og smakfull sjokoladekake, kremkake, marsipankake eller cupcakes. Spørsmålet kan gi de fleste barn stjerner i øynene. Men den mammaen eller pappaen som skal stå ansvarlig for kaken kan fort bli noe panikkslagen når poden gir seg kast med fabuleringer om kaker formet som romskip, apekatter eller hva med slottet til Elsa?


Morsomme kaker til barnebursdag

Tips til barnebursdag for skolebarn. I dette innlegget viser jeg morsom mat og kaker du kan lage til barnebursdag ! Fotballkake er perfekt å ha i barnebursdager for fotballinteresserte gutter eller jenter. Kake i barnebursdag skal gjerne være fancy, men enkel. Her er en oppskrift på tre kaker til barnebursdag , som alle er en sikker vinner i barneselskapet. Morsomme kaker til barnebursdag.


Vi har gaver som passer de fleste. Lag morsomme boller, bringebrpai, fargerik ostekake eller sjokolademuffins. Gode forslag til kaker i barnebursdag - Eavisa 17.


Gode kaker hører til en bursdag, enten det er for de store eller små. Enkle sjokoladekaker til barnebursdagen. Sjokoladekake er sjelden feil å servere i barnebursdag – og gjør du litt ekstra ut av pynten, kan samme oppskrift bli til flere kaker. Vi viser deg hvordan. Sjekk med en trepinne om kaken er ferdig.


Stikk pinnen i midten av kaken , hvis det ikke fester seg noe til pinnen er kaken ferdig. Avkjøl kaken på rist. Bland sammen smør, melis, kakao og kaffe til en glasur.


Smør eller sprøyt glasuren på kaken når den er kald. Skal du ha barnebursdag ? Se vårt utvalg av dekorasjon og pynt til barnebursdag. Det er likevel ingen hemmelighet at det må en del forberedelser til , for å få til den ultimate drømmebursdagen.


Gjester skal inviteres med bursdagsinvitasjon, bord skal dekkes og pyntes, mat skal lages og kaker skal bakes – og når den store dagen endelig kommer, er det gjerne et dusin barn som skal mates, organiseres og underholdes. Enkelt og veldig greit!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg