tirsdag 17. oktober 2017

God middag med kjøttdeig

Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter.


Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her.

Ti enkle og gode middager med kjøttdeig. Kjøttdeig er utgangspunktet for mange gode middager. Hamburgere, kjøttboller, paier, taco, pasta bolognese og mye mer. Du får kjøttdeig av okse, svin, kylling og lam.


Karbonadedeig er en variant med mindre fett. Pastagrateng med kjøttdeig. En pastagrateng der alt puttes i en form er svært enkelt, og pasta, kjøttdeig og grønnsaker gir en flott pastagrateng.


Her viser jeg enkle hverdagsretter som har god score blant dere og som alle kan lage.

Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! I denne ukas meny fra Studentkokeboka er kjøttdeig hovedingrediensen i alle rettene.


Her kan du finne alt fra kyllingkjøttboller med spinatpasta til hotte kjøttboller og fylte paprika med kjøttdeig og ost. Alle oppskriftene er beregnet til to porsjoner. Jeg fikk dessverre ikke tak i høyrygg så det ble med kjøttdeig istedenfor. Trikset med god kålstuing er å ikke la kålen.


Da ønsker jeg deg en god middag. Mange av disse rettene kan lages ved at man steker kjøttdeig og blander med halvfabrikater som gryteposer eller pakker med sauser og krydder. Vil du lage god mat fra bunnen av, finner du oppskriftene her på MatPrat. Vi har samlet et knippe med helgefavoritter med kjøttdeig. HVERDAGSHELTEN: Her er ti gode tips til middager med kjøttdeig.


Foto: Erik Hannemann Vis mer. Men da mister du også en god del av smaken. Populære cruise og seilturer i Australia på Viator! Rask og enkel kjøpsprosess.

Noe av grunnen er kanskje at kjøttdeig tåler mye smak, er lett å behandle og kan brukes i et utall retter. Her har vi funnet frem oppskrifter på ti middager med kjøttdeig , du kan selvsagt bruke karbonadedeig hvis du heller ønsker det. Kjøttfri mandag eller kjøttfri taco-fredag? Du bestemmer selv, men denne vegetar-varianten er så god at du ikke savner kjøttdeig.


Kremet bønnemos er toppet med cottage cheese, avokado, sprøstekte grønnsaker, chilisaus og rømme. Her får du oppskrifter på seks forskjellige middager som alle tar utgangspunktet i en pakke kjøttdeig , men som blir fem forskjellige middager. De er alle ferdige på minutter.


Og alle smakfulle, og mettende. Gryte med kjøttdeig og kål har asiatiske undertoner, men serveres tradisjonelt norsk med kokte poteter. Stek kjøttdeigen i smør til den blir smuldrete.


Skyll purre eller vårløk og snitt den fint. Skrell og riv persilleroten. La purre eller vårløk og persillerot steke med kjøttdeigen. Rør i tomatpuré og krydre med salt, pepper og oregano. Hell fyllet i paibunnen.


Strø over hakket paprika. Visp sammen egg og melk og hell blandingen over. Her har jeg samlet ti supre oppskrifter med kjøttdeig. Har du kjøttdeig - har du middag. Om du har lyst på en hverdagspizza ( med perfekt bunn), en saftig og smakfull chili con carne eller en rask og fyldig tomatsuppe (se video her!) - så finner du alt du trenger her.


Oppskriftene med kjøttdeig er min hyllest til hverdagen. Her går vi gjennom en god måte å gå ned i. Mine favorittgryteretter. Det er noe eget med deilige gryteretter, hvor du putter hele middagen oppi en og samme form eller gryte. Der får den kose seg kort eller lenge, mens alle de gode smakene får utvikle seg – og du kan gjøre helt andre ting, som for eksempel å prøvesmake på vinen. Den tar under minutter å lage, og kan serveres som gryte hvis du har ekstra dårlig tid.


Hennes greske kjøttdeiggrateng er intet mindre enn en fantastisk hurtigvariant av den greske klassikeren moussaka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg