fredag 20. oktober 2017

Hvor lenge skal pepperkaker steke

Perfekt kokte egg hver gang, uansett om du ønsker de bløt,medium,eller hardkokt. Jeg har tenkt og bake pepperkaker i morgen med din oppskift, da den hørtes og så helt fantastisk ut! Så lurte jeg på om det er best og lage deigen for hånd eller med maskin?


Den oppskiften din, hvor mange pepperkaker blir det sånn ca av den deigen? Vi er stk som skal bake av den deigen, så det skal jo da deles på hjem. Denne oppskriften kan fint justeres både opp eller ned i mengde, alt ettersom hva du skal lage. Jeg har kjøpt sånn ferdig pepperkakedeig, men på boksen står det bare at jeg skal steke de på 1grader, men ikke noe om hvor lenge.


Noen som vet sånn ca hvor lenge de bør stekes? Hvor lenge skal pepperkaker stekes? Og hvor mange grader skal ovnen stå på? Pepperkaker - hvor lenge skal de stekes? På hvilke temperatur skal de stekes?


Skal de stå midt i ovnen? Er ikke noen baker hehe:). Slik lager du marengs: 1. Før du setter i gang er det viktig å sørge for at alt av utstyr er helt rent. Er det rester av fett i bollen, på vispen eller annet utstyr, risikerer du at eggehvitene aldri stivner, uansett hvor lenge du pisker de.


Husk at pepperkaker med ulik tykkelse også har ulik steketid. Teststek gjerne noen pepperkaker for å bestemme hvilken steketid som passer til din ovn. Ha i natron, og sikt inn mel. Rør alt sammen til en jevn deig.


Deigen skal være ganske myk og klissete, den vil bli mye hardere når den blir kald! Hell deigen over i en bolle og dryss litt hvetemel på toppen. Dekk til med litt plastfolie og sett deigen kaldt noen timer, gjerne over natten.


Skjær løs et stykke av deigen. De er både morsomme å lage, men også kjempegode å spise. Men du, har du prøvd pepperkaker med blåmuggost på? Det er utrolig godt og bør prøves. En særdeles spennende smakskombinasjon, som også forøvrig er et glimrende forslag til spiselig julegave.


Takknemlig for svar! Har kjøpt ferdigdeig på Ikea,og det sto ingenting på pakken. Hvor mange grader skal pepperkaker stekes på? Hjelp - pepperkaker , hvor varmt og hvor lenge - Barnemix Jeg og Kevin starter bake n, men hvor lenge skal de steke og p hvor mange grader og hvor i ovnen? Foreldrenett Tenkte la ungene f bake litt i dag, men hvor lang steketid skal jeg ha og hvor mange grader?


Steketiden avhenger av strrelsen, men det vil ta rundt 8minutter. Det betyr at du kan steke på lav varme i lang tid eller kjøre på med sterkere varme for at kjøttet skal bli raskere ferdigstekt. Tingene du ikke skal legge i en mikrobølgeovn. Ikke la frysematen tine for lenge i mikroen, advarer TV2s Wenche Andersen.


Jeg stekte de på 1grader, men mulig det er litt mye. Tilogmed konsistensen ble pepperkakedeiglignende. Jeg satte den i kjøleskapet noen minutter, men kan sikkert med fordel stå lenger.


Var litt vansklig å bake de ut, men tok litt vann på fingeren, så gikk det bra. Etter de var stekt så la jeg de på en rist på benken og da ble de sprø. Den kan bli tørr hvis man ikke tilsetter væske som i en gryterett eller bruker mye olje, men å steke kjøttdeig til en hjemmelaget pizza takler to minutter, siden den skal i stekovnen etterpå, å steke kjøttdeig som skal i en posesaus f. Og posesaus er jo ikke noe å anbefale, så enkelt som det er å lage saus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg