torsdag 5. oktober 2017

Jobbintervju dårlige sider

Jobbintervju dårlige sider

Spørsmål om hva som er dine svake sider er svært. Hvis du gjenkjenner disse dårlige tegnene etter et jobbintervju ,. Hun ber deg om å tenke gjennom hva som er dine sterke og svake sider , å lese gjennom søknaden din i forkant av intervjuet, samt tenke gjennom hvorfor du er den rette for stillingen. Du må på kort tid trekke frem dine mest salgbare egenskaper og erfaringer, så vær effektiv, sier Moe. Hei alle sammen Skal på jobbintervju , og både gruer og gleder meg til det. Men hva i all verden skal jeg svare hvis de spør om svake sider av meg selv.


Man svarer da ikke oppriktig ærlig på dette spørsmålet. Håper virkelig de ikke spør om dette. Vet liksom ikke om jeg har noen negative sider i jo.


Når spørsmålet kommer opp, så må du svare. Innrøm en feil eller tre. Men pakk den eller dem godt inn - og pek også på ting du gjør for å arbeide aktivt med dine svakeste sider - og nevn gjerne eksempler på tiltak du har satt i gang. Pek også på situasjoner hvor de faktisk kan komme til nytte.


Jobbintervju dårlige sider

Du skal på jobbintervju : hva er dine svake sider. Jeg skal på jobbintervju i morgen. I jobbintervjuer stilles det ofte spørsmål rundt gode og dårlige sider ved deg selv.


Målet er ofte ikke å få fram akkurat hvilke dårlige sider du har, men om du har selvinnsikt og et reflektert forhold til hvordan du kan bruke deg selv på en best mulig måte. Er du innkalt til jobbintervju , har du kommet et stort skritt nærmere jobben. Men intervjuet har både mange muligheter til å imponere og en del fallgruber. Jobbintervju kommer i mange varianter, og det svært viktig å stille forberedt. Vi gir deg alt du trenger å vite, før, under og etter jobbintervjuet.


Vi har alle sider vi kan bli bedre på. Syv typiske spørsmål for jobbintervjuer. Og svar på hva arbeidsgiver ønsker å ut av kandidatene når de stiller dem. De ferskeste innenriksnyhetene. Hold deg oppdatert med ABC Nyheter.


Når det spørres etter dårlige sider på intervju, er det for at søkeren skal vise at han har selvinnsikt nok til å se at han har disse. Bør du være ærlig i et jobbintervju ? Det er kanskje ikke så farlig å fortelle om dine dårlige sider , ifølge ny forskning. Finn noen egenskaper som ikke er for dårlige - bare sånn midt på treet. Under et jobbintervju vil du nesten alltid bli spurt om å beskrive deg selv, med både gode og dårlige sider.


Jobbintervju dårlige sider

Ikke vær redd for å skryte av deg selv, men ikke la det bli for mye av det gode heller. Før du går til et jobbintervju , bør du allerede vite noe om bedriften du ønsker å jobbe for. Det er svært uheldig å stille intervjueren om, det som for han er, selvfølgeligheter, siden det viser at du ikke har gjort hjemmeleksa di skikkelig. Og hvis den eneste negative siden du kommer med er Jeg er altfor perfeksjonistisk - jeg gjør en FOR god jobb, så er det en klisjé, og de vet at du bare prøver å gjøre et godt inntrykk.


De gangene jeg har vært på jobbintervju , så har jeg forsøkt å svare noe som også kan være positivt. Eller at jeg ikke er så flink på small-talk ved kaffeautomaten. Hva er dine dårlige sider ? Si noe som er positivt forkledd som noe negativt, eller noe veldig alment som alle kan være enige om. Hvis du søker lederstilling: Har du noensinne vært nødt til å sparke medarbeidere?


Jobbintervju dårlige sider

For eksempel Jeg stiller store krav til meg selv. Hvordan håndterte du situasjonen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg