tirsdag 10. oktober 2017

Familieparker i norge

Gratis avbestilling! Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Fornøyelsesparker, dyreparker og familieparker i Norge. Dette kan dere oppleve på Østlandet.


Klikk her for å finne ut mer eller kontrollere innstillingene dine.

Namsskogan Familiepark er et eget univers med dyr, aktiviteter og opplevelser for både liten og stor. Hos oss finner du Norges største samling av nordiske dyr med over forskjellige arter. Det kryr av ulike familieparker rundt om i Norge , så her har dere mye å velge mellom! Hva med et grottebad i Nord- Norge ? Møte bjørner i Midt- Norge , eller pingviner på Vestlandet?


Kanskje bare ta en tur med rollercoaster til kvalmen tar deg i hovedstaden? Uansett hva du liker, så finnes det en fornøyelsespark i Norge for deg.

Her er mer enn aktiviteter som kan friste og utfordre barn i alle aldre. Les mer om familieparker i ulike deler av Sverige nedenfor. På den offisielle reiseguiden for Norge finner du opplevelser, overnattingssteder, spisesteder, aktiviteter og attraksjoner, samt informasjon om hva som skjer – alt i nærheten av deg. Barn elsker fornøyelsesparker.


Se oversikten nedenfor for å finne frem til spennende parker i Norge og en rekke andre land i Europa. Hardangertun Leirskule i Kinsarvik er ein av landets mest populære leirskule- og skuletur -destinasjonar. Me kan tilby spennande aktivitetar både i skogen, på fjellet og på Hardangerfjorden. Oslo og Akershus har etter hvert fått mange fine lekeland hvor barna kan boltre seg i tårn, trampoliner, sklier og mye mer.


Barna storkoser seg og får gjøre akkurat det de liker best, nemlig å leke. Svømmehaller og badeland. Klatreparker for barn. Slipp barna ut i skogen og opp i trærne!


Fra Hafjell kan du nå familieparker med under minutters gange, mens under minutters gange tar deg til enda flere familieparker. Finn din favoritt her! Osloregionen kan by på utfordrende klatreløyper for små og store.

LES OGSÅ:Norske familieparker for deg som er lei av kø Ifølge nettstedet har 70. Innen kategoriene for dyrepark, fornøyelsespark, temapark, sommerland. Begge Parker (Dyreparken og Badelandet) gir et helt år med magiske opplevelser! Familieparker Telemark - friti attraksjon, barnevennlig, sommerlan fornøyelsespark, sommeraktivitet, ferieaktivitet, badelan badepark, bading - Finn firmaer. I tillegg får du hele ulike årskortfordeler!


Vi har innhentet priser fra familieparker i Norge. Disse familieparkene er selvsagt ganske forskjellige, både i størrelse og innhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg