tirsdag 31. oktober 2017

Dnb nor mobilbank

Dnb nor mobilbank

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Få uforpliktende tilbud. Hos oss kan du beregne og søke lån, prøve valuta- og lånekalkulator og utføre daglige banktjenester. DNB mobilbank Til Nettbank, mobil og kort Med mobilbanken har du tilgang til alle våre mobile tjenester når du trenger dem. Enkelt og praktisk når man er på farten og selvsagt like sikker som nettbanken.


Dnb nor mobilbank

Private Banking UNG Bli kunde Siste nytt fra DNB Nyheter Bank uten internett. Du kan sammenligne våre priser med andre selskaper på Finansportalen. Med ny mobilbank , utseende og.


De som bruker dette operativsystemet, vil kunne fortsette å bruke m. Hvordan får jeg tilgang til den nye mobilbanken? Mobilbank og apper. Med DNB -appen har du tilgang til alle våre mobile tjenester når du trenger dem. Med mobilbank kan du når som helst sjekke saldo, overføre penger, betale regninger, se valutakurser og følge med i aksjemarkedet.


Innholdet i en vanlig e-post anses som like tilgjengelig for andre som teksten på et postkort. Vil du sende oss en skjermdump som inneholder sensitiv informasjon, sendt oss derfor en e-post om dette, så vil du få info om hvordan du kan sende den på en sikker måte. Har du byttet SIM-kort eller gjort endringer i ditt mobilabonnement? Du blir bedt om å reaktivere tjenesten og følger deretter instruksjonene for å opprette BankID på mobil på nytt.


Logg deg inn i nettbanken med kodebrikke fra DNB og opprett BankID på mobil på nytt igjen. Du får også tilgang til vår mobilbank. Med DNB Bedrift-appen har du tilgang til våre mobile tjenester når du trenger dem. Tilgang til mobilbank. Du kan også velge å logge inn med BankI BankID på mobil eller uten BankID (personlig kode og kodebrikke).


NYTT SAMARBEID GIR NYE MULIGHETER: – Når DNB bruker vår infrastruktur vil det bidra til at banken kan effektivisere både datadeling og datainnsamling, kredittbehandlingen og med det hele kunde-onboardingen, sier Nordic API Gateway-gründer Rune Mai (t.v.), her sammen med DNBs personmarkedssjef, Ingjerd Blekeli Spiten, og divisjonsdirektør for Open Banking, Per Kristian Næss-Fladset. DNBs nye mobilbank skal utvikles til å bli hele Norges mobilbank. Du er nå automatisk logget ut av mobilbanken på grunn av tidsavbrudd.


Dette skjer etter en viss tid med inaktivitet fra din side. DNB vil fremover bygge kundeløsninger i skyen for å kunne utvikle og tilby kundene enda bedre tjenester. Ny mobilbank bygges nå i skyen. Slik vi forstår det åpner den nye appen også for widgets, små hurtigvisninger på telefonen (du vet, når du sveiper mot høyre fra start-skjermen), og som dermed vil kunne overta behovet for å ha to apper installert: DNB og DNB FingerI hvorav sistnevnte er mobilbanken mens førstnevnte er en kontooversikt. Denne siden eies og driftes av DNB Bank ASA.


Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. DNB har ikke mobilbank -app for Android. I tillegg til at du kan logge inn med fingeravtrykk, kan du overføre penger, betale regninger og utføre andre banktjenester – alt innenfor appens rammeverk. TROR FLERE VIL FORETREKKE MOBILBANKEN: – En del vil nok fortsatt bruke både nettbank og mobilbank , men mobilbanken kommer etter hvert til å bli førstevalget for langt flere, tror personmarkedssjef i DNB , Ingjerd Blekeli Spiten. Fiksdal – Vi har tatt i bruk ny teknologi og laget en mobilbank for fremtiden.


DNBs mobilapp gir deg full oversikt over økonomien din og mulighet til å bruke de banktjenestene du trenger med noen få tastetrykk. Vi har oppgradert mobilbanken med et moderne og oversiktlig design, i tillegg til flere nye, spennende funksjoner. Mange av feilene er allerede løst.


Den mest etterlengtede funksjonen for mange brukere rulles ut i disse dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg