fredag 6. oktober 2017

Bilstoler til barn

Bilstoler til barn

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. BILSTOLER TIL BABY OG BARN. Frem til barnet er MINST gjerne lenger, anbefaler vi at barnet sitter sikret i bakovervedt bilstol.


Alle våre bilstoler er spesielt tilpasset barnas behov. Våre bilstoler er flyttbare og kan enkelt bæres fra bilen og med hjelp av et par adaptere, smidig plasseres på en barnevogn slik at dere kan fortsette reisen til fots. Bilstolene er lette å bære og kan tas med inn og brukes som en vugge for spedbarn. Hos oss finner du noen av verdens fremste bilstoler når det kommer til sikkerhet for ditt barn fra kjente merkevarer.


Dette er barneseter som kan monteres bakvendt eller forovervendt. Alle er enige i at sikring av barn i bil er viktig, og det å finne riktig sete til sitt barn kan være et vanskelig valg. Hvis ikke skal ordinære bilbelter benyttes. I henhold til UN R1(i-Size) reglementet må barn sitte bakovervendt til minimum måneder, men vi i BeSafe anbefaler at barnet sitter bakovervendt til det er minst år – helst lenger. Noen bilstoler i denne gruppen kan monteres både bakover- og fremovervendt.


Nordens ledende nettbutikker for barnefamilien med alt til alle barn. If Skadeforsikring støtter Trygg Trafikks informasjonstjeneste om riktig sikring av barn i bil. Vi har alt til sikring av barn i bil.


Alle bilstoler godkjent, men testet hardere. Alle barneseter som selges til bilbruk må være godkjent etter visse krav. Når NAF og Testfakta stiller høyere krav, finner vi store tydelige forskjeller på hvor god beskyttelse setene på det norske markedet gir for barn.


Zi Go Modular og iZi Modular er en del av BeSafes nye modulsystem. Når barnet vokser ut av babysetet, kan neste sete benyttes på samme base. Basen kan tilpasses for å gi barnet bedre benplass når det blir større, slik at barn opp til år kan sitte komfortabelt bakovervendt. Beltet skal ikke ligge under armen, det kan føre til at det skjærer seg inn i brystet og magen ved en eventuell kollisjon. Setene er vurdert ut fra sikkerhetsmessige egenskaper.


Bilstolene, babyutstyret og barnevognene som du finner i denne kategorien kommer fra kjente leverandører som setter sikkerhet i høysetet, produktene er gjennomtestet slik at du kan være trygg på at du velger det absolutt beste til ditt barn ! Etter dette skal både. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Kjører du barna til barnehagen, skal barnet ut og inn av setet minst 5ganger i løpet av et år. Legg til slitne, sultne og lite samarbeidsvillige smårollinger, så er det lett å skjønne at et sete som er enkelt å bruke, mottas med takk fra alle småbarnsforeldre. I tillegg skal det testes hvor godt bilstolen tåler en eventuell sidekollisjon.


Barn under 1centimeter bør ikke plasseres i et forsete med airbag som ikke er koblet ut. Hvis airbagen ikke kan kobles ut med nøkkel eller fysisk fjernes på et verkste er baksetet eneste alternativ for plassering av barnet. Når dere kjøper barnesete anbefaler vi å ta med barn og bil til butikken. For større barn kan forsetet gjøre at barnet får bedre plass til bena.


Hvordan bør man organisere flere ulike bilstoler i bilen? Basen er en del av Axkid Modul-system som består av en base og to bilstoler , en fra nyfødt og en til de større barna som passer opp til ca år. Den raske og enkle monteringen gir både en kompakt installasjon og mulighet for med benplass ettersom barnet vokser. Dette Modul-systemet passer i både store og små biler. Barn skal ikke transporteres i bakovervendt barnestol i forsetet der det er airbag.


Bilstoler til barn

Unntaket er dersom airbagen er deaktivert manuelt eller automatisk. Om du kjøper et brukt barnesete, er det viktig å kjenne til hele historien. Sørg også for at alt følger med. Små barn sitter sikrest i et bakovervendt barnesete.


Det er påbudt å sikre barn i bil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg