onsdag 18. oktober 2017

Hvordan late som man er syk

Feig som jeg er tenker jeg derfor på å kjøre the easy way out (moralister, spar dere), og tilfeldigvis bli syk i morgen. Feber, kraftig forskjølelse, diare, tarmslyng, skrumplever, svineinfluensa, eller egentlig hva som helst så lenge jeg er ute av stand til å dra på skolen i morgen. Hun latet alltid som hun var syk hver morgen en periode. Hun hadde stadig vondt i magen osv.


Har vært før veldig frisk og rask, var sjeldent syk. Drikker sjeldent alkohol, har gjort det ganger siden æ fylte år i høst. Trenger virkelig tips til hvordan jeg kan unngå å bli syk og ellers hva som hjelper når man e blitt syk.


Ah, en som ønsker å late seg hjemme og henge på KG, og derfor ønsker tips om hvordan bli syk. Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende16. Så jeg lurer rett og slett på å late som om jeg blir syk. Kan man be om å få utsatt jobbintervju om man er syk.


Vær glad du faktisk er frisk, for det er ingen selvfølge. Om du er over år, er det så enkelt som å si at du ikke vil bli med. Om du ikke er over år, så ville jeg likevel prøvd å forklart. Deretter lar du være å gre håret. Da blir du ser du ut som et troll i tillegg.


Når personen du vil skal tro du er syk kommer bort til deg, så er det en ting du må passe på. En blir ikke syk av å fryse. Det er helt korrekt. Men_ - hvis du fryser reduseres motstandkraften din.


Er det bakterier i nærheten blir du da mye lettere syk Hvis du derimot er alene på sydpolen blir du ikke forkjølet uansett hvor mye du. Pass på å gjøre assassins-oppdragene når du får dem, eller vent med å aktivere dem til slutten av historien. De er nemlig glitchet, slik at den du skal drepe faktisk kan forsvinne fra kartet og aldri kommer tilbake.


Skjedde med meg og jeg har lest andre med samme problem. Gjorde meg ferdig med sp. Kan bli syk av å være kald da, er vel det man blir syk av, utenom smitte.


Går vgog tipper ingen bryr seg enda likevel. Alle gir egentlig faen, og jeg vet jeg ikke er alene. Men det får så bare være. Jeg lurer på når vet man når man er deprimert eller psykisk syk ? Jeg sliter psykisk og vet ikke hvem jeg kan snakke med om problemene mine.


Jeg har en venn jeg har blitt kjent med over nett som jeg er veldig bekymret for. Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Når ansatte er syke over flere dager, melder problemet seg: Kan man kreve at arbeidstakeren ringer inn hver dag for å opplyse om at vedkommende fortsatt er syk ? Hei :) Jeg forstår ikke folk later som dem er syke , det er jo døds kjedlig å ligge hjemme å være syk men ok jeg har vært syk jeg også en gang, og aldri mer! Når er man frisk nok, og når er man for syk til å trene?


Har du bare symptomer ovenfor haken, altså tett eller rennende nese, kan du trene. Dessverre rammer ikke sykdommen bare den syke , men også de menneskene som står dem nærmest. Hvordan vet man om man er psykisk syk ? Jeg føler at det er noe galt med meg, og jeg vil stadig bli syk med vilje for å unngå hverdagen. Og vi vil egentlig ikke innrømme det, men akkurat her og nå kan vi forstå hvorfor Ragnhild blir møtt med at hun ikke ser syk ut. Og det er nettopp det som er problemet.


Feriegodtgjørelse er ikke med i grunnlaget, heller ikke overtidslønn med mindre det gjelder fast overtid som er pålagt i arbeidsavtalen din. For hun gjør ikke det. Ved gradert (delvis) sykmelding har du rett til sykepenger for den delen du er syk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg